Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Ναυάγησε για την ΠΑΕ Πιερικός η απόκτηση του Λετονού Γκιρτς Κάρλσονς


ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009

Δεν υπάρχει πλέον θέμα απόκτησης του διεθνούς Λετονού επιθετικού Γκιρτς Κάρλσονς για την ΠΑΕ Πιερικός μετά την πλήρη αλλαγή των όσων συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν.

Ο ερχομός του Λετονού επιθετικού στην Κατερίνη και η γνωριμία του με τον προπονητή της ομάδας κ. Μάκη Κατσαβάκη που έγινε την Κυριακή στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας και η συζήτηση του ποδοσφαιριστή με τον προπονητή ήταν το επισφράγισμα των όσων συζητήθηκαν και είχε απομείνει μόνο η υπογραφή συμβολαίου και δελτίου. Αυτό όμως δεν έγινε γιατί αρχικά ο Κάρλσονς διά του Δανού μάνατζέρ του επιφυλάχτηκε να υπογράψει, δήθεν για κάποια εμπόδια που προέκυψαν με την οικογένειά του. Φαίνεται όμως ότι αυτό ήταν το πρόσχημα.

Γιατί στη συνέχεια πρόβαλε και άλλους οικονομικούς όρους πέρα και έξω από αυτά που είχαν συμφωνηθεί.

Η εμμονή μάλιστα να ικανοποιηθούν τα αιτήματά του στο ακέραιο οδήγησε την ΠΑΕ Πιερικός στην απόφαση να σταματήσει κάθε άλλη συζήτηση και απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Λετονό Γκιρτς Κάρλσονς.

Ήδη ο Γκιρτς Κάρλσονς βρίσκεται, όπως λέγεται στην πατρίδα του.

Η χθεσινή μέρα ήταν καταλυτική γιατί έπρεπε ο Λετονός ν’ απαντήσει και να υπογράψει σύμφωνα με τα αρχικά συμφωνηθέντα.

Η ΠΑΕ Πιερικός εξετάζει την απόκτηση άλλου επιθετικού από την λίστα που έχει για να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας για την φετινή χρονιά.


Ασφαλείς πληροφορίες του ΚΡΑΧΤΗ, φέρουν τον Φώτη Τσίκου να έχει κλέισει με την ομάδα του Πιερικού.Ο Τσίκου ήταν παίκτησ του Εθνικού Κατερίνης και έμεινε ελεύθερος.Αν τελικά αποκτηθεί θα καταλάβει θέση ξένου, έως την ελληνοποίησή του.

Εν των μεταξύ αύσσωμο το ΔΣ του Ερασιτέχνη σήμερα θα βρεθεί στη Ναόυσα για το πρωτο φιλικό της ομάδος.

Στα Τρία Πέντε Πηγάδια 18:15

Ο σημερινός πρώτος φιλικός αγώνας

Του Πιερικού μα την Κυπριακή ομάδα

Πρώτη εμφάνιση του νέου Πιερικού σήμερα στο γήπεδο που βρίσκεται στα Τρία Πέντε Πηγάδια με αντίπαλο την Κυπριακή ομάδα του Αραδίπου που επίσης προετοιμάζεται στη Νάουσα.

Ο Μάκης Κατσαβάκης θα πάρει σήμερα μια πρώτη γεύση από την ομάδα που ετοιμάζει. Είναι βέβαιο ότι ο προπονητής του Πιερικού θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε πολλούς από τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

Το σημερινό φιλικό παιχνίδι αναμένεται να παρακολουθήσουν και πολλοί φίλοι του Πιερικού που θα μεταβούν στη Νάουσα ειδικά για το πρώτο παιχνίδι της νέας περιόδου.(ΠΗΓΗ)


ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: