Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Θα εξαντλήσω την πενταετία στην Ευρωβουλή, δεσμεύεται ο Γ.Παπακωνσταντίνου- «Θα πάω και θα μείνω»

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΜΑΙΟΥ 2009 (ΝΕΑ)
Την πρόθεσή του να παραμείνει ολόκληρη την πενταετία στην Ευρωβουλή και να μην είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές τόνισε ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, μιλώντας την Τετάρτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΜEGA.

«Θα πάω στις Βρυξέλλες, θα μείνω στις Βρυξέλλες, θα πιάσω διαμέρισμα στις Βρυξέλλες, θα δουλέψω στην Ευρωβουλή, δεν σκοπεύω να είμαι υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές, δεν υπάρχει καμία απολύτως συμφωνία. Αυτή είναι η κατάσταση. Ούτε εισιτήριο επιστροφής υπάρχει» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Από την πλευρά της η επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττα Γιαννάκου έχει ανακοινώσει από τον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό ότι δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές, χωρίς όμως να δεσμευθεί ότι θα εξαντλήσει την πενταετία στην Ευρωβουλή.

Τα πρώτα τηλεοπτικά σποτ

Την ίδια ώρα, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησαν τη μετάδοση των πρώτων τηλεοπτικών σποτ, με τη ΝΔ να επιστρατεύει έναν παπαγάλο που προειδοποιεί τους πολίτες ότι θα πεινάσουν παραπέμποντας στην «καταστροφολογία», όπως λένε στη Ρηγίλλης, στην οποία επιδίδεται ο Γιώργος Παπανδρέου.

Το ΠΑΣΟΚ απαντά με τα δικά του σποτ, στα οποία εμφανίζονται απλοί πολίτες που απαιτούν από την κυβέρνηση να προστατεύσει το εισόδημά τους. Στο σποτ εμφανίζεται ο Γιώργος Παπανδρέου, που δηλώνει αποφασισμένος να δώσει μάχη στις Βρυξέλλες για την προστασία των εισοδημάτων του πολίτη.

kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: