Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

"Παραποιεί την αλήθεια ο Καραμανλής"

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΜΑΙΟΥ 2009 (ΕΘΝΟΣ)

Προσωπική επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο γραμματέας του Εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης, κατηγορώντας τον ότι παραποιεί συνειδητά την αλήθεια.


 Παραποιεί την αλήθεια ο Καραμανλής
«Αφού ο κ. Καραμανλής πέρασε από την συναίνεση στην πόλωση, επόμενο ήταν να προχωρήσει στην συνειδητή παραποίηση, στην διαστρέβλωση και στο ψέμα. Γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Καραμανλής, ότι το εδώ και δεκαετίες διατυπωμένο πολιτικό και φιλοσοφικό δίλημμα, "σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα", σε καμία απολύτως περίπτωση δεν αναφέρεται στους οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας, γνωρίζει ότι σε καμία απολύτως περίπτωση δεν αναφέρεται σε οποιονδήποτε πολίτη. Άρα, συνειδητά παραποιεί την αλήθεια, άρα ο κ. Καραμανλής συνειδητά ψεύδεται», υπογράμμισε ο κ. Ραγκούσης.
«Άλλωστε», πρόσθεσε, «αν πράγματι νοιάζονταν γα τους οπαδούς του κόμματός του, τότε ας είχε φροντίσει ώστε με τις απαράδεκτες πολιτικές, με τις απαράδεκτες αποφάσεις του, να μην τους είχε κάνει να ντρέπονται».
Με αφορμή εξάλλου, τα νέα μέτρα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κάλεσε την κυβέρνηση και τον κ. Καραμανλή προσωπικά, «αν έχουν ηθική αλλά και πολιτική υποχρέωση να πουν όλη την αλήθεια στους πολίτες, τώρα» και να «ανακοινώσουν τώρα τα σκληρά φορολογικά μέτρα που έχουν ήδη αποφασίσει να εφαρμόσουν, αμέσως μετά τις ευρωεκλογές».

kraxtis-gr.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: