Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ (απο τα ΝΕΑ)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΙΟΥ 2009

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ!!!

Κερδισμένος ο Γιώργος

Γιώργος Χρ. Παπαχρήστος

Με ασφυκτικά  τα  χρονικά περιθώρια και  την απαγόρευση διαλόγου μεταξύ τους, όλη  η προσπάθεια των πολιτικών αρχηγών ήταν  να αποφύγουν μια εμφανή ήττα.  Έτσι δεν έγιναν σοβαρά λάθη,  ούτε  βγήκαν  ειδήσεις
Σε μια απολογία με μισόλογα (του Πρωθυπουργού) και τέσσερις μονολόγους εξελίχθηκε το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, με αποτέλεσμα η συζήτηση να παρουσιάσει ελάχιστο πολιτικό ενδιαφέρον και να περάσει στην ιστορία ως το χειρότερο ίσως ντιμπέιτ που έχει πραγματοποιηθεί έως τώρα, για όσον χρόνο διεξάγονται προεκλογικά αυτού του είδους οι αναμετρήσεις.


Μονόλογοι χωρίς ειδήσεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Διονύσης Νασόπουλος, Μαρία Νταλιάνη, Βούλα Κεχαγιά, Αριστοτελία Πελώνη

Σε πέντε παράλληλους μονολόγους εξελίχθηκε, όπως αναμενόταν άλλωστε- βάσει των συμπεφωνημένων- το χθεσινό debate των πολιτικών αρχηγών. Οι αρχηγοί απάντησαν επί της ουσίας σε ελάχιστα από τα 35 ερωτήματα που τους τέθηκαν, παρ΄ ότι όπως επεσήμαναν και οι ίδιοι- on air- ήταν αναμενόμενα.

Στο ντιμπέιτ νίκησε το... μπάσκετ

Μάνος Χαραλαμπάκης, Εύη Σαλτού, Θόδωρος Νικολάου, Κώστας Κουκουμάκας

Ο κ. Γιάννης  Γκουρνέλος   παρακολούθησε στην Πλατεία Καισαριανής μόνο τις  πρώτες απαντήσεις και  γρήγορα διαπίστωσε ότι  «πρόκειται για  μία ανούσια  διαδικασία»

«Ποιο ντιμπέιτ; Το μπάσκετ περιμένουμε να δούμε». Με αυτήν τη φράση απαντούσαν χθες το βράδυ οι θαμώνες σε καφετέριες και καφενεία στην ερώτηση, εάν θα παρακολουθήσουν την τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών.


Αυλαία πανελλαδικών σήμερα στα Ενιαία Λύκεια (29/5/2009 09:41)
Στο μάθημα επιλογής «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας» εξετάζονται οι μαθητές της Γ΄Λυκείου των Ενιαίων Λυκείων της χώρας.

Συλλαλητήριο μουσουλμάνων το απόγευμα στην Ομόνοια (29/5/2009)
Συλλαλητήριο στην πλατεία Ομονοίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 6 η ώρα το απόγευμα μουσουλμάνοι, ζητώντας την τιμωρία του αστυνομικού που έσκισε το κοράνι το οποίο κρατούσε μετανάστης.

Μία απολογία και τέσσερις μονόλογοι (29/5/2009)
Με μισόλογα απολογήθηκε ο Πρωθυπουργός για τα σκάνδαλα στο ντιμπέιτ των παράλληλων μονολόγων, που αποδείχθηκε το χειρότερο ίσως από όσα έχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα.

Μείναμε φίλοι μετά το διαζύγιο (29/5/2009)
Όλο και περισσότερα διαζευγμένα ανδρόγυνα διατηρούν καλές σχέσεις, μακριά από εντάσεις και εγωισμούς.

Κολυμπάμε από νησί σε νησί (29/5/2009)
Κολυμπώντας και όχι με το πλοίο πάνε από νησί σε νησί τουρίστες που επιλέγουν να κάνουν εναλλακτικές διακοπές.

Απόδραση στη Λευκάδα (29/5/2009)
Όσο και αν η στεριά αγωνίζεται αιώνες τώρα να την κατακτήσει, δίνοντάς της χρώματα και αρώματα, η Λευκάδα παραμένει μια γνήσια θαλασσινή κυρία. «Έτσι είδα το ντιμπέιτ» (29/5/2009)

Αφροδισιακή... η παράσταση νίκης (29/5/2009)
Η παράσταση νίκης στην πολιτική φέρνει νίκη και στο κρεβάτι: αυτό προκύπτει από νέα έρευνα, που δείχνει πως οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι διανύουν περίοδο προεκλογικής αισιοδοξίας, εμφανίζουν ανεβασμένη ερωτική επιθυμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: