Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού


Τεταρτη 15 Απριλίου 2009

Μην ανησυχείτε. Ο καιρός θα κάνει τα τσαλίμια του μέχρι και την Τετάρτη. Από Πέμπτη το πασχαλινό σκηνικό θα διορθωθεί.

Τώρα, επειδή έχετε μεγάλη αγωνία για την Κυριακή του Πάσχα….κάτι συννεφάκια θα μας ταλαιπωρήσουν αλλά τουλάχιστον προς το παρόν όλα δείχνουν πως δεν θα έχουμε βροχερό σούβλισμα.

Μέχρι το καθιερωμένο σούβλισμα όμως…αναμένεται να τσιγαριστούμε στην τοπική επικαιρότητα που δεν λέει να μπει σε εορταστικούς τόνους.

Παραμένουν οι υψηλοί τόνοι, η παραπολιτική έχει πάρει στην κυριολεξία φωτιά και οι δημοσιογράφοι έχουν καταγράψει χιλιάδες λεπτά ομιλίας στα σταθερά και στα κινητά τους τηλέφωνο.

Όλο το Σαββατοκύριακο οι πληροφορίες έδιναν και έπαιρναν.

Δεν ξέρω πού θα μας βγάλει αυτή η ιστορία, το μόνο σίγουρο είναι ότι το θερμόμετρο της τοπικής επικαιρότητας έχει ανέβει επικίνδυνα.

Πάμε στα του διημέρου. Πήρε φωτιά ο κεντρικός πεζόδρομος το πρωί του Σαββάτου αλλά και το βράδυ του Σαββάτου.

Η φοιτητιώσα νεολαία επανήλθε και ως εκ τούτου ο πεζόδρομος πέρασε στιγμές δόξας όπως και τα νυχτερινά μαγαζιά.

Κάποιοι δεν ξεχνούν και αυτό είναι πολύ καλό.

Η χθεσινή ημερομηνία… έπρεπε να σημαίνει πολλά.

Μια ημερομηνία που η Ελλάδα δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσει. Μια ημερομηνία που έκανε το ποτήρι στην ατέλειωτη αλυσίδα των χιλιάδων τροχαίων ατυχημάτων που συμβαίνουν στην Ελλάδα να ξεχειλίσει. 13 Απριλίου 2003 η ημέρα που έκανε μια ολόκληρη Ελλάδα…να παγώσει όταν με τρόμο και δέος πληροφορήθηκε για το τραγικότερο δυστύχημα των Ελληνικών δρόμων που καταγράφηκε ποτέ. 21 νεαρά παιδιά, μαθητές, έφηβοι πάνω στον ανθό της νιότης τους πλήρωσαν με την ζωή τους σφάλματα και παραλείψεις κάποιων που είναι δυστυχώς και αυτοί γονείς με παιδιά!

Η είδηση δημοσιεύθηκε στο troktiko. Οι κύριοι των δελτίων ειδήσεων τουλάχιστον μέχρι και το μεσημέρι δεν είχαν ασχοληθεί…δεν είχαν λίγα δευτερόλεπτα να αφιερώσουν στη μνήμη αυτών των παιδιών.

Δεν πουλάει το ίδιο.

Ειδήσεις που συγκλονίζουν τις τελευταίες ημέρες. Ο τρελός με το αλυσοπρίονο, ο μαθητής δράστης και αυτόχειρας…και το κακό συναπάντημα.

Επιστρέφω στην τοπική επικαιρότητα.

Μιαενδιαφέρουσα εκδήλωση-συνάντηση για τη χρησιμότητα και τη σπουδαιότητα της δωρεάς οργάνων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο πνευματικό κέντρο Κατερίνης.

Ενημερωθείτε και δραστηριοποιηθείτε το σύνθημα. Κάντε το πράξη.

Σήμερα η συνάντηση Μαρκόπουλου, του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης με τους φορείς της Πιερίας.

Το αίτημα που υπέβαλε ο νομάρχης έγινε άμεσα αποδεκτό. Βουλευτές, νομάρχης, δήμαρχος, τουριστικοί φορείς, επιμελητήριο δίνουν ραντεβού σήμερα στις 10 το πρωί.

Αναμένονται νεότερα από το μέτωπο.

Η κίνηση στην πασχαλινή αγορά προς το παρόν χαρακτηρίζεται υποτονική. Είμαστε της τελευταίας στιγμής πάντα.

kraxtis-gr.blogspot.com..

Δεν υπάρχουν σχόλια: