Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης συνεργάτης του Παναγιώτη Φωτέα;;;



Ο υπουργός Μεταφορών Ευριπίδης Στυλιανίδης, όσο περνάει ο καιρός και καταλαβαίνει ότι δεν θα είναι πλέον ούτε καν βουλευτής αρχίζει και τα χάνει. Το σαββατοκύριακο που πέρασε και ενώ ο εθνικός αερομεταφορέας μας πουλήθηκε αυτός απουσίαζε και δεν παραβρέθηκε ούτε καν στις διαπραγματεύσεις. Υπουργός να σου τύχει!!! Ο λόγος της απουσίας του ήταν ότι ο ίδιος βρισκόταν στην Μεσσηνία όπου περιόδευσε μαζί με τον συνάδελφο του, υπουργό Πολιτισμού Αντώνη Σαμαρά.
Εκεί και μετά την συνάντηση του με τον Νομάρχη Μεσσηνίας και τον δήμαρχο της Καλαμάτας παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, την οποία μπορείτε να διαβάσετε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο. Στον αρχικό χαιρετισμό του ο υπουργός, αναφέρθηκε σε δύο λόγους που τον συνδέουν με την περιοχή. Ο ένας απ’ αυτούς ήταν ο αείμνηστος πρώην Νομάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Φωτέας, ο οποίος διετέλεσε την περίοδο της μεταπολίτευσης και πιο συγκεκριμένα το 1975 έως το 1981 και νομάρχης Ροδόπης.
Ποιος όμως ήταν πραγματικά ο λόγος, σύμφωνα πάντα με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, που τον συνδέει με τον Παναγιώτη Φωτέα;;; «…το ένα έχει να κάνει με την ιστορία, με τον αείμνηστο Παναγιώτη Φωτέα, παλαιό Νομάρχη και εδώ και στην πατρίδα μου, στο νομό Ροδόπης. Είχα την ευκαιρία ως νεαρός τότε να εργασθώ δίπλα του…»!!!
Σύμφωνα με το βιογραφικό του υπουργού, αυτός είναι γεννημένος το 1966. Δηλαδή την περίοδο που ήταν ο Παναγιώτης Φωτέας Νομάρχης Ροδόπης, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από 9 έως 15 ετών!!! Οπότε αν ο υπουργός ήταν ... συνεργάτης του Φωτέα και γιατί δεν το έγραφε μέχρι σήμερα στα βιογραφικά του;;;

απο το piazza del popolo

Δεν υπάρχουν σχόλια: