Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

15 ενδείξεις πώς τρελαίνεται για σένα... ακόμα


ΠΕΜΠΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009

Αλήθεια, πόσο καιρό έχεις να ακούσεις την φράση ''Σ' αγαπώ'' από το στόμα του καλού σου; Πολύ καιρό! Εύλογα λοιπόν ανησυχείς και αναρωτιέσαι μήπως το πάθος του για σένα έχει χαθεί και θέλει να σε χωρίσεις αλλά δεν γνωρίζει πώς. Μην απελπίζεσαι! Υπάρχουν 18 ενδείξεις πώς ακόμα τρελαίνεται για σένα, κι αυτό το ''σ'αγαπώ'' που δεν σου λέει το δείχνει αλλιώς.

1. Ακόμα κι όταν φοράς εκείνο το τεράστιο Τ- shirt, το φαρδύ μποξεράκι και τις κάλτσες μέχρι τη γάμπα, κατά ένα παράξενο τρόπο συνεχίζει σε βρίσκει χαριτωμένη.

2. Δεν σε κοροϊδεύει όταν προφέρεις λάθος το όνομα του νέου παίχτη του Θρύλου Ντέρμπισαιρ.

3. Η μόνη κορνίζα που έχει στο γραφείο του είναι μια δική σου με γυαλιά, σιδεράκια και κοτσιδάκια σε ηλικία 10 χρονών (αν την κρατούσε στο πορτοφόλι, θα την είχες σκίσει ήδη).

4. Για χάρη σου τολμάει να κάνει λιώμα αραχνούλες, σκορπιουδάκια, κατσαριδούλες και όποιο άλλο ζωύφιο τολμήσει να σε απειλήσει.

5. Προσπάθησε ? ανεπιτυχώς, αλλά τουλάχιστον προσπάθησε- να καθαρίσει τα υπολείμματα που αφήνει ο αφρός ξυρίσματος ου χρησιμοποιεί στο νιπτήρα.

6. Μετά από το παρολίγον τρακάρισμα που είχες με εκείνη την ακριβή Φεράρι στο πάρκινγκ του εμπορικού, εκείνος ψέλλισε απλά: ''Είσαι καλά αγάπη μου;''

7. Η γαμήλια βέρα του πηγαίνει τόσο μικρή που το δάχτυλό του πρήζεται και μπλαβίζει, αλλά εκείνος ορκίζεται ότι του πηγαίνει γάντι.

8. Δεν μαντεύει τι δώρο θέλεις για τα γενέθλιά σου. Απλά ρωτάει την καλύτερή σου φίλη.

9. Δεν είναι ικανός να βάλει πλυντήριο πιάτο αλλά ξέρει να πιάνει το σφουγγαρά κι και να τα πλένει παραδοσιακά.

10. Καταλαβαίνει πότε τσαντίζεσαι και φροντίζει να σε κατευνάσει πριν ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος.

11. Θα σου αγοράσει αδιαμαρτύρητα τα ταμπόν που του ζήτησες από το σούπερ μάρκετ.

12. Φοράει με καμάρι και δημοσιώς εκείνο το μπλουζάκι που του αγόρασες με το σλόγκαν ''ήμουν κι εγώ στο κότερο''.

13. Όταν το σέρνεις για να παρακολουθήσετε ακόμα μια ρομαντική κομεντί στο σινεμά, δεν γκρινιάζει (μπορεί να κοιμηθεί στη μέση της ταινίας αλλά δεν γκρινιάζει).

14. Δεν σχολιάζει το καινούργιο αποτυχημένο κούρεμά σου, παρά μόνο αν του το ζητήσεις. Και τότε απλά λέει ψέματα για το πόσο ωραίο είναι.

15. Μπορεί να ξεχάσει να σου αγοράσει ευχετήρια κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά ξέρει πολύ καλά ότι υπέπεσε σε εγκληματική ενέργεια και είναι προετοιμασμένος να πληρώσει το τίμημα.

Από την Κατερίνα Πατούλια

WOMENONLY.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: