Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Αθλητικά Έργα στο Δήμο Δίου






Κονταριώτισσα, 22.02.09
Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Αθλητικά Έργα στο Δήμο Δίου


Συνεχίζονται οι εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Δίου που κατασκευάζεται σε δημοτική έκταση στο Δημοτικό Διαμέρισμα του Αγίου Σπυρίδωνα. Το έργο είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα «ΕΛΛΑΔΑ 2004» συνολικού προϋπολογισμού περίπου 1εκατ.€ και χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Η ολοκλήρωσή του προβλέπεται στο τέλος του 2009.
Παράλληλα, ολοκληρώνονται οι εργασίες κατασκευής αποδυτηρίων και κερκίδων στο Δημοτικό Γήπεδο του Δ.Δ. Βροντούς, προϋπολογισμού 250.000€. Το συγκεκριμένο έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Θησέας». Οι εργασίες ολοκληρώνονται στις αρχές του καλοκαιριού. Εντός των ημερών δημοπρατείται και η κατασκευή κερκίδων στο Δημοτικό Γήπεδο του Δ.Δ. Αγίου Σπυρίδωνα. Και το έργο αυτό χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Θησέας».
Επίσης, εγκαινιάζεται έως τα μέσα Μαρτίου το Ιατρικό Αθλητικό Κέντρο που δημιουργήθηκε στο Δ.Δ. Κονταριώτισσας σε συνεργασία του Δήμου Δίου και της Ε.Π.Σ. Πιερίας. Το κέντρο αυτό έχει ως σκοπό την κάλυψη ιατρικών εξετάσεων στους αθλητές όλων των συλλόγων του νομού.
Εργασίες βελτίωσης και των άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων πραγματοποιούνται και στα υπόλοιπα δημοτικά γήπεδα του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: