Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Οι αδελφοί Τσάκαλου απαντούν στον Γιάννη Πανούση


ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ INDYMEDIA

Οι αδελφοί Τσάκαλου απαντούν στον Γιάννη Πανούση

Μέσω της ιστοσελίδας indymedia απαντούν στον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση τα αδέλφια Τσάκαλου, που έχουν καταδικαστεί για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Οι αδελφοί Τσάκαλου απαντούν στον Γιάννη Πανούση
«Σε μια περίοδο όπου εκτυλίσσονται γεγονότα έντονης πολιτικής και ιστορικής σημασίας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, ένα ματαιόδοξο ανθρωπάκι όπως  ο Γ. Πανούσης, θεώρησε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να περιφέρει στα media το παράπονο για τη στέρηση της υπουργικής του θέσης» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Γεράσιμος Τσάκαλος, και συνεχίσει: «Το γεγονός που με αναγκάζει να τοποθετηθώ δημόσια, είναι η προσπάθειά του να εμπλέξει εμένα και τη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς σε αυτά τα μυθιστορηματικά παραληρήματά του. Οπότε για πρώτη και ελπίζω τελευταία  φορά, θα αναφερθώ συνοπτικά στα ψέματα που ο ίδιος διοχετεύει στα  media  με τη μορφή δήθεν συνομιλιών».

Την ίδια ώρα, ο Γεράσιμος Τσάκαλος ισχυρίζεται ότι δεν είχε ποτέ τηλεφωνική επικοινωνία με τον Παναγιώτη Λάμπρου ενώ ταυτόχρονα τονίζει πως εκείνη την περίοδο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. 

Από την πλευρά του, ο αδελφός του, Χρηστος Τσάκαλος αναφέρει πως «ο Πανούσης έγραψε ένα φθηνό μυθιστόρημα – ρεβάνς για την απόλυσή του από την κυβέρνηση. Οι ιδιοκτήτες του ψέματος, καναλάρχες και μεγαλοεκδότες, ανακάλυψαν στο πρόσωπό του έναν χρήσιμο ηλίθιο και σκηνοθέτησαν ένα “σκάνδαλο”, πάνω στο τίποτα». 
ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: