Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Ερευνες για αγνοούμενη γυναίκα από την κακοκαιρία στο Καματερό

..

Επιχείρηση της Πυροσβεστικής και στο Μενίδι
Ερευνες για αγνοούμενη γυναίκα από την κακοκαιρία στο Καματερό
Ενας νεκρός και μια αγνοούμενη από την κακοκαιρία στην Αττική
Οι αρχές εντόπισαν σε ρέμα ένα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο
Έρευνες για τον εντοπισμό μιας γυναίκας η οποία αγνοείται τις τελευταίες ώρες λόγω -όπως όλα δείχνουν- της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική, είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα.
Έπειτα από την κατάρρευση μιας τριώροφης πολυκατοικίας το μεσημέρι στο Καματέρο, οι αρχές εντόπισαν σε ρέμα στην περιοχή ένα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να βρουν την οδηγό, η οποία είναι πιθανό ότι παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγος της αγνοούμενης ειδοποίησε τις αρχές όταν είδε το αυτοκίνητο της γυναίκας του στο ρέμα, ενώ είχε αρκετές ώρες να επικοινωνήσει μαζί του.
Σε εξέλιξη βρίσκεται επίσης έρευνα της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ και στο Μενίδι, καθώς εντοπίστηκε όχημα που έχει παρασυρθεί από τα νερά, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας. Συνεργείο της ΕΜΑΚ προσπαθεί να προσεγγίσει στο σημείο, για να διαπιστωθεί αν βρίσκεται κανείς εντός του οχήματος.
Το μεσημέρι της Πέμπτης ένας άνδρας 40 ετών έχασε τη ζωή του στο Μενίδι, όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από τα νερά της βροχής στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Μαυροπηγής Κοζάνης στο Μενίδι, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν ο 40χρονος οδηγός και η 70χρονη μητέρα του. ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: