Πολιτικό 'γάμο' ανακοίνωσαν Λαφαζάνης - Αλαβάνος


Η εκλογική συνεργασία της Λαϊκής Ενότητας με το Σχέδιο Β΄ επισφραγίστηκε σήμερα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης μεταξύ του Παναγιώτη Λαφαζάνη και του Αλέκου Αλαβάνου. Τι δήλωσαν για την συγκρότηση αντιμνημονιακού μετώπου...

Πολιτική συνεργασία ανακοίνωσαν την Κυριακή ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο επικεφαλής του Σχεδίου Β' Αλέκος Αλαβάνος σε συνάντηση που είχαν στη Βουλή.
Κατά τη συνάντηση συμφώνησαν στη συγκρότηση αντιμνημονιακού μετώπου και τόνισαν ότι η επόμενη Βουλή θα έχει ισχυρό αντιμνημονιακό στίγμα.
Λίγες ημέρες πριν ο ΑΛέκος Αλαβάνος, σε συνέντευξή του, είχε αφήσει την πόρτα της συνεργασίας ανοιχτή λέγοντας: "Υπάρχει μια εκτίμηση από την πλευρά μας για την εντιμότητα, την ακεραιότητα, τη συνέπεια απέναντι στην εντολή του ελληνικού λαού που έδειξε η Αριστερή Πλατφόρμα και άλλοι βουλευτές, σε σχέση με την πλειοψηφία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που ούτε τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια τη δικιά τους και του κόμματος στήριξαν και ενώ είχαν βγει με άλλο πρόγραμμα, εφαρμόζουν ένα πρόγραμμα χειρότερο από του Παπανδρέου ή του Σαμαρά".
news247