Οχυρό μάχης η κυβέρνηση της Αριστεράς


Την απόφασή του να εξαντλήσει τις δυνατότητες για την καλύτερη δυνατή συμφωνία με τους δανειστές και των περιθωρίων για την ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη της Ελλάδας, αξιοποιώντας όλα τα παρεχόμενα δημοκρατικά μέσα αλλά και τη ...
λαϊκή στήριξη διακήρυξε ο Αλ. Τσίπρας κατά τη συζήτηση και ψήφιση από τη Βουλή του δεύτερου νομοσχεδίου προαπαιτούμενων για να αρχίσει και η διαπραγμάτευση για τη νέα τριετή δανειακή σύμβαση. Απαντώντας σε όσους, όπως είπε, υποστηρίζουν ότι υπό τις παρούσες συνθήκες δεν έχει σημασία αν στην κυβέρνηση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝ.ΕΛΛ. ή η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ότι "η παρουσία της Αριστεράς στην κυβέρνηση δεν είναι επιδίωξη αξιώματος, αλλά οχυρό μάχης για τα συμφέροντα του λαού, την προστασία των αδικημένων, μάχης για τα οργανωμένα συμφέροντα".
Η απάντηση Τσίπρα σε όσους θέλουν να την καταστήσουν παρελθόν
* Και μήνυμα για το μέλλον: "Αυτό το οχυρό μάχης δεν προτίθεμαι, οικειοθελώς τουλάχιστον, να το εγκαταλείψω. Δεν θα γίνουμε ούτε δειλοί, ούτε ριψάσπιδες, ούτε απολογητές χαμένων αγώνων, γιατί χαμένοι είναι μονάχα οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ".
ΑΥΓΗ