Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΙΝΑΖΕΤΑΙ Η ΜΠΑΝΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.. ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΙΘΕΤΟ.. (του Δημ.Καλαιτζή)

..

Πόσο ρηχοί ώς Ελληνες ήμαστε;πόσο δολουπρεπείς; ή ήμαστε χαιβανάκια και μασάμε ότι μας σερβίρουν;Μας λένε ότι τίποτε δέν θα πάθει η παγκόσμια οικονομία με ένα grexit. Είναι μεγάλο ψέμα. Και η συμφωνία θα γίνει, γιατί υπάρχουν συμφέροντα πολλών για να μείνει η Ελλάδα στο ΕΥΡΩ.
Η Γαλλία, Η Αγγλία το παραδέχτηκαν.Η Ιταλία το ίδιο.Θα υποστούν  οικονομική καταστροφή ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ. Καλά δέν μιλάμε για τις ΗΠΑ. Από  χθές έχουν ξεσηκωθεί.Επίσημο έγγραφο των επιχειρηματιών στις ΗΠΑ κρούουν τον κώδωνα, λένε ότι θα διακινδυνέψουν επιχειρηματικές επενδύσεις ύψους 1 τρισεκατομμυρίου δολάρια.Επίσης μεγάλη βαρύτητα δίνεται στις επιπτώσεις απο τα γεωστρατηγικά συμφέροντα στην περιοχή.
Επίσης είναι βέβαιο ότι, χθές που η κ Μέρκελ κατέβηκε στα Βαλκάνια, ο Αμερικανικός παράγοντας ξεσηκώθηκε και άρχισαν τα μηνύματα να βρεθεί λύση.Και αυτή τη φορά τα μηνύματα ήταν πολύ σκληρά και συγκεκριμένα. Βλέπετε οι ΗΠΑ έχουν ώς  μοναδικό ανταγωνιστή στα οικονομικά συμφέροντα στα Βαλκάνια την Γερμανία.Γι αυτό άν συνεχίσει η Μέρκελ τις επισκέψεις στα Βαλκάνια θα λυθεί πιό γρήγορα το δικό μας θέμα...
Οι δικοί μας εδώ στην Ελλάδα, που θέλουν συμφωνία "πάσει" θυσία δέν τα βλέπουν; τόσο φόβος πια;

Δεν υπάρχουν σχόλια: