Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Χ.ΜΑΝΩΛΑ


..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Χ.ΜΑΝΩΛΑ

   <<Διάβασα την δήλωση που έκανε ο κ. Χρήστος Μανώλας αναφορικά με τις εξελίξεις στον Πιερικό. Οφείλω να πω ότι δεν το περίμενα. Τι θέλει να πει; Έχουν διευκρινιστεί τα πάντα, γιατί στον Νόμο πάντοτε ήταν ξεκάθαρα. Ο Πιερικός αγωνιζόμενος στη Γ’ Εθνική είναι βέβαιον ότι εφόσον επιτύχει την άνοδο στην Β’ Εθνική δύναται-δικαιούται να συστήσει νέα ΠΑΕ χωρίς να έχει ουδεμία σχέση ή εξάρτηση από την εκκαθάριση της υφιστάμενης σήμερα ΠΑΕ Πιερικός.
   Γιατί άραγε ο κ. Μανώλας (ως επίδοξος Πρόεδρος) ασχολείται με την υφιστάμενη ΠΑΕ και τον Πρόεδρό της αναγορεύοντάς τον ως δήθεν ρυθμιστικό παράγοντα της πορεία του Πιερικού στην Γ’ Εθνική; Τι πάει να πει αν η ΠΑΕΙ Πιερικός δεν ολοκληρώσει την εκκαθάριση της ο Πιερικός δεν θα επιδιωχθεί να ανέβει κατηγορία;
   Τι σημαίνουν όλα αυτά;
  Υπάρχουν στιγμές στη ζωή του ανθρώπου που πρέπει να πεις ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Δεν είναι σωστό ούτε καλό να πατάς σε 2 βάρκες. Δεν γίνεται «ολίγον έγκυος». Είτε θα ζητήσεις να σου δώσουν τα μέλη την ομάδα είτε δεν θα ζητήσεις είτε δεν θα σου δώσουν τα μέλη του Πιερικού την ομάδα.
   Το να χτίζουμε επιχειρήματα είτε απόδρασης είτε χαμηλής πτήσης, χαμηλού ρίσκου και ολίγων χρημάτων δεν τιμά τον υποψήφιο πρόεδρο του Πιερικού.
   Κε Μανώλα, η εκκαθάριση της ΠΑΕ Πιερικός θα γίνει σύμφωνα με τον Νόμο και τις ασφυκτικές προθεσμίες που θέτει και θα επιδιωχθεί να περατωθεί το συντομότερο δυνατό. Αυτά τα είπαμε και τα ξαναλέμε. Τελεία και παύλα. Ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα.
Όλο αυτό το διάστημα κινήθηκα σε κλίμα συγκαταβατικότητας για το καλό του Πιερικού. Δεν απάντησα σε χυδαίες προκλήσεις και απρέπειες, δεν αντέδρασα σε συκοφαντικές συμπεριφορές και ανέχτηκα ακραία προκλητικές. Έξω από ιδιοτέλειες και πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας.
   Την στιγμή όμως αυτή ο Πιερικός είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι είναι ακόμα στην Β’ Εθνική.  Δεν έχει ακόμα επικυρωθεί η πτώση του. Εσείς όμως κύριε Μανώλα αυτοαναγορεύεστε ως η επόμενη ημέρα του Πιερικού, ο ίδιος κυκλοφορείτε ως Πρόεδρος και μάλιστα θέτετε και προαπαιτούμενα για να ορίσετε τον πήχη της ομάδας στο «ανταγωνιστικότατο» πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
   Είναι ακραία προσβλητικό για τις προηγούμενες διοικήσεις Ντούμου, Ελευθεριάδη και Παπαδόπουλου που ματώσαμε οικονομικά με μπάτζετ εκατομμυρίων για να ανεβάσουμε και να κρατήσουμε την ομάδα 8 χρόνια στην Β’ Εθνική, να παραδίδεται στον κ. Μανώλα ένα «μαγαζί γωνία» πεντακάθαρο από χρέη και αυτός να το παίζει «βαρύ πεπόνι» και να αναγορεύει ως δήθεν ρυθμιστή τον πρόεδρο της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ για να δικαιολογήσει την τυχόν χαμηλή πτήση σε ένα αστείο για τα μεγέθη του Πιερικού πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής.
  Είναι ακραία προσβλητικό για τα μέλη του ΣΦΚ Πιερικός να παριστάνεις τον Πρόεδρος χωρίς να σου έχει δοθεί εντολή. Εκτός αν θεωρείς εντολή τις κολακείες του όψιμου περιβάλλοντός σου. Την ομάδα για να την πάρεις θα πρέπει να πείσεις τα μέλη της. Να κερδίσεις την ψήφο τους. Να ξεκαθαρίσεις το πλάνο σου. Τι Πιερικό θέλεις να χτίσεις. Οι άνθρωποι αυτοί (τα μέλη), σε αντίθεση με άλλους, δεν ξέρουν από κατεβασμένα παντελόνια κ. Χρήστο. Ακούν, κρίνουν και αποφασίζουν. Ποτέ δεν είχε ανάγκη κανέναν ο Πιερικός και ο κόσμος του.
  Κατανοώ ως ένα σημείο την εσωτερική ανάγκη για αυτοπροβολή αλλά δεν μπορώ να ερμηνεύσω τέτοιες συμπεριφορές. Δικηγόρος είμαι, όχι ψυχαναλυτής.
  Θα πρέπει όμως να καταλάβει ο κ. Μανώλας ότι, όταν επί 4 χρόνια δεν έχεις πληρώσει ούτε ένα διαρκείας του Πιερικού και δεν έχεις βάλει ούτε μία πινακίδα από τις 5 επιχειρήσεις σου στο γήπεδο, δεν νομιμοποιείσαι ηθικά να κουνάς το δάχτυλο και να ρίχνεις το μπαλάκι αλλού για να δικαιολογήσεις τις ανεπάρκειες και τις ανασφάλειές σου. Τέλος πάντων, αν μπορείς, προχώρα. Αν όχι ας το πεις ευθέως και ας αφήσεις τις φτηνές δικαιολογίες επιχειρώντας να χτίσεις αποδιοπομπαίους τράγους. ΕΓΩ πάντως δεν είμαι, ούτε πρόκειται να γίνω. Τα υπόλοιπα στην Γενική Συνέλευση.>>
http://pierikosnews.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: