Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Πιερικά-Αθλητικά κι.... Ανάποδα: Τα παπαγαλάκια και οι νεκροθάφτες του Πιερικού ποδοσφαίρου


..

Πιερικά-Αθλητικά κι.... Ανάποδα: Τα παπαγαλάκια και οι νεκροθάφτες του Πιερικού ποδοσφαίρου

Γράφει ο "ελεύθερος σκοπευτής" 
Τα θέματα επιμελείται ο "λαμογιώργος"
Τιτιβίζουν λέει τα πουλάκια στο Twitter. Και καλά κάνουν. Πουλάκια είναι τι θα κάνουν θα...γαβγίσουν; Στην πιάτσα της ποδοσφαιρικής Πιερίας όμως δεν έχουμε πουλάκια. Έχουμε παπαγαλάκια και νεκροθάφτες.

Τι σχέση θα πείτε έχει το ένα με το άλλο. Κι εγώ θα σας πώ ότι έχει και παραέχει. Όταν ακούς τα "παπαγαλάκια" να "σφυρίζουν" στην πιάτσα ότι ο Μανώλας πάει για "θάψιμο" στις εκλογές, τι θα πείς. Δε θα πείς ότι αυτά τα δυο έχουν σχέση μεταξύ τους;



Ακούστε λοιπόν το σενάριο. Μανώλας λέει το σώμα των ψηφοφόρων στη Γ.Σ. που θα γίνει όταν αποφασίσει το "συνδικάτο". Ποιό συνδικάτο? έλα τώρα που δε ξέρετε. Τι κάνει νιάου στα κεραμίδια! Μανώλας ναι, αλλά οι επόμενοι που θα τον ακολουθούν στις ψήφους, οι εκλεγμένοι, δεν προβλέπω να είναι μέλη του σχήματος που θα κατεβάσει ο υποψήφιος αλλά θα είναι του "συνδικάτου". 

Και σας πάω και ένα στοιχηματάκι ότι θα υπάρχει και δεύτερο σχήμα στις εκλογές και δε θα είναι αυτή τη φορά "δια βοής" εκλεγμένη η επόμενη διοίκηση του ερασιτέχνη όπως τα προηγούμενα χρόνια που η βαρύτητα έπεφτε στην ΠΑΕ και ο εκάστοτε πρόεδρος της, "βάφτιζε" πρόεδρο του ΣΦΚ όποιον πήγαινε το "γράμμα" καλύτερα απο τους άλλους.
Γνωστά αυτά συντοπίτες μου!

 Επειδή είναι τόσο προβλέψιμοι όλοι τους λοιπόν εκεί στο "συνδικάτο" (αυτοί νομίζουν ότι είναι πονηροί κι ότι όλοι γύρω τους κοιμούνται...) καλά θα κάνει ο Μανώλας να ξεκινήσει απο τώρα να "χτίζει" άμυνες. Στο χέρι τη λίστα με όλα τα εγγεγραμμένα μέλη τα οποία έχουν δικαίωμα ψήφου και έναν καλό μάγκα που να μιλάει καλά την ποδοσφαιρική "Πιερική" διάλεκτον για να τον καταλάβουν κι αυτοί οι οποίοι θα τον ακούσουν.

Άν δεν "δεθεί" απο τώρα καλά η δουλειά, δε βλέπω πρόεδρο Μανώλα και διοίκηση της αρεσκείας του σύμφωνα με την εδώ και 45 περίπου χρόνια εμπειρία μου στα ποδοσφαιρικά μετερίζια αυτής της περιοχής. Απο 25 χρονών έχω να κάνω με τύπους σαν αυτούς τους "εξαιρετικούς κυρίους" που έχει απέναντι του ο Μανώλας. Και για να τελειώνω με το θέμα αυτό, θα πώ κάτι τελευταίο για να το κλείσω. Δε πάς στην τρούμπα με φουλάρι και αρμάνι πουκάμισο για να γουστάρεις. Βάζεις το τζινάκι και το μπλουζάκι σου και αμολιέσαι. Στο λιμάνι γίνεσαι του λιμανιού και στο σαλόνι γίνεσαι σαλονάτος. Αλλιώς είναι ζήτημα χρόνου "οι περίεργοι" (που έλεγε και ο "κοκαλιάρης") να σε φάνε σα παγωτό στην παραλία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: