Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ:Πρόεδρε παίρνω 30 βουλευτές και φεύγουμε...

..

Σοκ από τον σκληροτράχηλο Παναγή Λαφαζάνη τον ταλαντούχο πιλότο της Αριστερής Πλατφόρμας με τον ξακουστό ιστότοπο ISKRA με τον οποίο ξεκινάει την ενημερωτική της πλοήγηση η Βάνα Μπάρμπα. Στην συνέχεια η Βάνα διαβάζει Κούντερα και Τσόμσκι. Πάμε παρακάτω. Ο Παναγιώτης λοιπόν απειλεί ανοιχτά τον Αλέξη Τσίπρα ότι

-Πρόεδρε έχω 30 νοματαίους (βουλευτές) μαζί μου. Αν κάνεις κωλοτούμπα θα σε ρίξω...Δεν αστειεύομαι...

Πράγματι ο Λαφαζάνης που ετοιμάζεται για την απόβαση στην Ρωσία-εδώ όπου θα γίνει δεκτός από τον Πούτιν με τιμές αρχηγού κράτους-είναι έτοιμος να πάει με την πλατφόρμα του σε άλλες παραλίες.

Σ΄ αυτή την περίπτωση είναι πολύ πιθανό τον Λαφαζάνη να τον ακολουθήσει και ο Στρατούλης ο οποίος ανέχεται τον συνάδελφό του -πρώην συνδικαλιστή του ΟΤΕ-Ροβέρτο Σπυρόπουλο να καψονάρει άγρια τους ταλαίπωρους συνταξιούχους του ΙΚΑ.

Τελικά ότι και να ψηφίσει σ΄ αυτή εδώ την πελατειακή Κολομβία των Βαλκανίων το ΠΑΣΟΚ θα κυβερνάει. Το αήττητο βαθύ ΠΑΣΟΚ.

Ο Λαφαζάνη λοιπόν ο οποίος έχει στο πλευρό του την Ζωή Κωνσταντοπούλου ζει για την μεγάλη στιγμή που θα γίνει επιτέλους αρχηγός καθαρόαιμου αντιμνημονιακού κόμματος.

Θα τα δούμε όλα σ΄ αυτή εδώ την Κολομβία των Βαλκανίων που τραβάει και καμμιά ξεγυριστή προσευχή στις παντόφλες του γέροντα Παίσιου για να μην ξεχνιόμαστε. Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι πριν το χάραγμα που κρατάει αιώνες γαμώ την πουτάνα μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: