Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Άγιο είχαν 3 διεθνείς σε θανατηφόρο τροχαίο!

..

Οι Γιάννης Φετφατζίδης, Βαγγέλης Μόρας και Παναγιώτης Ταχτσίδης δεν ακολούθησαν την υπόλοιπη αποστολή με προορισμό την Αθήνα, ώστε να πάρουν πτήση για την Ιταλία όπου και αγωνίζονται.
Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες που βγήκαν ήθελαν τον άσο της Κιέβο (δανεικός από την Τζένοα) να είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση. 
Το gazzetta.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον team manager της Εθνικής μας, Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος ναι μεν μας επιβεβαίωσε ότι όντως υπήρξε ατύχημα στο ταξί που ήταν επιβάτες, αλλά σε καμία περίπτωση η κατάσταση του Διεθνούς άσου δεν είναι τόσο σοβαρή.
© provided by gazzetta.gr
«Έχει απλά κάποια ράμματα ο Φετφατζίδης. Σε καμία περίπτωση δεν είναι στην εντατική», δήλωσε χαρακτηριστικά στο gazzetta.gr ο Γιώργος Καραγκούνης. 
Η ενημέρωση της ΕΠΟ που μας ήρθε λίγο μετά από την επαφή μας με τον Γιώργο Καραγκούνη:
«Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης ενεπλάκησαν σε τροχαίο στη Βουδαπέστη, καθ' οδόν προς το αεροδρόμιο της πόλης προκειμένου να επιβιβαστούν σε προγραμματισμένη πτήση και να επιστρέψουν στην Ιταλία. Ωστόσο, άπαντες είναι καλά στην υγεία τους και δεν ανταπροκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες περί σοβαρού τραυματισμού τους. Τα στελέχη της Εθνικής Ομάδας είναι σε διαρκή επαφή μαζί τους από νωρίς το πρωί. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας».
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου της Ουγγαρίας, νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός του οχήματος που συγκρούστηκε με το ταξί στο οποίο επέβαιναν οι Έλληνες διεθνείς. Η αστυνομία της Βουδαπέστης έχει αποκλείσει τον δρόμο προκειμένου να ερευνηθούν τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ υποστηρίζουν πως υπάρχουν τρεις σοβαρά τραυματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: