Πόλεμος "γαλάζιων" βουλευτών Πιερίας για την Ολυμπιάδα


http://www.pierikoiantilaloi.gr/upload/iblock/c30/150.jpg 
Πόλεμος "γαλάζιων" με φόντο την... Ολυμπιάδα.Κατόπιν ενεργειών μου...Πόλεμος μεταξύ των "γαλάζιων" βουλευτών του Νομού ξέσπασε με..
θέμα την Ολυμπιάδα Κορινού.
Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα αναφέρεται ότι λύθηκε οριστικά το πρόβλημα της "Ολυμπιάδας" Κορινού χθες το βράδυ στο υπουργείο ΠΕΚΑ στην Αθήνα με την υπογραφή που έβαλε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης ενώπιον του βουλευτή Πιερίας Γιώργου Κωνσταντόπουλου και του δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη.
Οι δύο βουλευτές Πιερίας κ.κ. Κώστας Κουκοδήμος και Δημήτρης Χριστογιάννης εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση για το συγκεκριμένο ζήτημα σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως για ακόμη μια φορά κυριαρχεί το "κατόπιν ενεργειών μου", ενώ χρόνια τώρα κανείς δεν δίνει απαντήσεις στους κατοίκους του Κορινού..."
Η ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΚΟΡΙΝΟΥ
Για πολλοστή φορά δημοσιοποιείται η επίλυση του θέματος που αφορά το βιοκλιματικό οικισμό "Ολυμπιάδα" του Κορινού.

Για ακόμη μια φορά κυριαρχεί το "κατόπιν ενεργειών μου", ενώ χρόνια τώρα κανείς δεν δίνει απαντήσεις στους κατοίκους του Κορινού και κανείς δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την ταλαιπωρία τόσων ανθρώπων.

Ευχάριστο το γεγονός της απεμπλοκής και της κατανόησης επιτέλους από το αρμόδιο Υπουργείο του δίκαιου αιτήματος των πολιτών και όλων των φορέων του νομού.

Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά που απασχολεί την τοπική επικαιρότητα.
Οι Βουλευτές Πιερίας
Κώστας Κουκοδήμος
Δημήτριος Χριστογιάννης
ΠΗΓΗ:http://www.pierikoiantilaloi.gr