Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Μίλησε με όλους ο Αλαφούζος μετά την ήττα από ΟΦΗ

 
Μίλησε με όλους ο Αλαφούζος.Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε επικοινωνία με τους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού μετά ..
την ήττα από τον ΟΦΗ και την κακή απόδοση της ομάδας.
Να ακούσει τι δεν πήγε καλά και ο Παναθηναϊκός παρουσίασε κακή εικόνα απέναντι στον ΟΦΗ, θέλησε ο Γιάννης Αλαφούζος μετά τη λήξη του παιχνιδιού στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε μία συνομιλία με τον Γιάννη Αναστασίου, ενώ συζήτησε και με τους Τάκη Φύσσα, Νίκο Νταμπίζα και Δημήτρη Σαραβάκο επιθυμώντας να μάθει τις απόψεις του.

Δεν έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά τη στήριξη που παρέχει στους υπευθύνους του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά είναι γεγονός ότι δεν βλέπει τη βελτίωση που περιμένει από την ομάδα.

Εν αναμονή των αγώνων με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία και τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, θα έχει και νέο κύκλο επικοινωνίας με τους Φύσσα, Νταμπίζα, Αναστασίου και Σαραβάκο και θα ζητήσει να διορθωθεί η κατάσταση όσο υπάρχει χρόνος.
Αμίλητοι στα αποδυτήρια, ομιλία από Αναστασίου


Ίσως την πιο δύσκολη νύχτα τους πέρασαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού από τον Ιούνιο του 2013, όταν άρχισε η σύσταση της ομάδας υπό τους Γιάννη Αναστασίου και Νίκο Νταμπίζα.

Η ήττα και η κακή απόδοση στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά και οι αντιδράσεις των οπαδών έξω από τα αποδυτήρια του "Απόστολος Νικολαΐδης" έχουν δημιουργήσει άσχημο και βαρύ κλίμα.

Χαρακτηριστικά, μετά τη λήξη του κυριακάτικου ματς, ο Γιάννης Αναστασίου επιχείρησε να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού έκανε και μία μικρή ομιλία προς τους παίκτες του, αλλά στην αναμπουμπούλα της βραδιάς σίγουρα δεν πέτυχε το σκοπό του.

"Χάσαμε ένα ματς που δεν γινόταν να χάσουμε. Χάνουμε μόνοι μας, δίνουμε δώρα στον αντίπαλο και δεν έχουμε συγκέντρωση στα κρίσιμα σημεία. Επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη" ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Αναστασίου.

Οι ποδοσφαιριστές αρκέστηκαν να ακούν χωρίς να απαντήσουν το παραμικρό, αφού ούτε και οι ίδιοι μπορούν να δώσουν πειστικές εξηγήσεις για το θέαμα που παρουσιάζουν.

Πλέον, άπαντες στην ομάδα βιώνουν πρωτοφανή πίεση, όμως την ίδια στιγμή είναι υποχρεωμένοι να αντλήσουν ψυχικά αποθέματα και να αντιδράσουν στα παιχνίδια με την Αϊντχόφεν και τον Ολυμπιακό.
http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: