Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Κρεμαστινός: Κυβέρνηση συνεργασίας ειδικού στόχου

Κρεμαστινός: Κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας ειδικού στόχου 
Κρεμαστινός: Κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας ειδικού στόχου.Πρότεινε πρωθυπουργό κοινής αποδοχής ή εναλλασσόμενη πρωθυπουργία.
Την πρότασή του για μια ανανεωμένη κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας ειδικού στόχου, όπως την προσδιόρισε, κατέθεσε στην Βουλή ο πρώην υπουργός του ΠαΣοΚ κ. Δ. Κρεμαστινός.
Όπως είπε κατά την συζήτηση επί της πρότασης παροχής ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, η κυβέρνηση αυτή θα έχει πρωθυπουργό κοινής αποδοχής ή εναλλασσόμενη πρωθυπουργία των αρχηγών των κομμάτων που θα συμμετάσχουν, «ούτως ώστε να επιτευχθεί η διευθέτηση του χρέους με τον επωφελέστερο για τη χώρα τρόπο και παράλληλα και η ευρωπαϊκή τύπου ανάπτυξη της χώρας και όχι η τριτοκοσμικού τύπου που επιδιώκουν οι δανειστές και η οποία θα καταστρέψει τη μικρομεσαία τάξη της χώρας».
Όπως εξήγησε σε συζήτηση με δημοσιογράφους η πρότασή του αφορά την παρούσα φάση πριν τις εκλογές ώστε να καταστεί δυνατή και η ανάδειξη από την παρούσα Βουλή Προέδρου της Δημοκρατίας.
«Μέσα στο πλαίσιο αυτό, θα πρέπει να ενταχθεί και η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος πρέπει να συμβολίζει την ενότητα και να διαθέτει το απαιτούμενο κύρος στο εσωτερικό και το εξωτερικό, για να μπορέσει η χώρα να ορθοποδήσει», είπε χαρακτηριστικά στην ομιλία του. 

ΠΗΓΗ:ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: