Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Βαρύ κλίμα στον Ολυμπιακό.Λαϊκά δικαστήρια.. ΒΙΝΤΕΟ

 


Λαϊκά δικαστήρια στο ΣΕΦ.Φίλαθλοι του Ολυμπιακού περίμεναν την αποστολή της ομάδας στο ΣΕΦ, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό..
, βράδυ της Πέμπτης, για να αποδοκιμάσουν παίκτες και τεχνικό επιτελείο των «ερυθρολεύκων»

Βαρύ το κλίμα στον Ολυμπιακό μετά το κάζο του ΟΑΚΑ από τον ελλιπή Παναθηναϊκό, που είχε σαν αποτέλεσμα τον αποκλεισμό των «ερυθρολεύκων» από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ήττα στο άδειο ΟΑΚΑ και ειδικά με τον τρόπο που αυτή ήλθε προκάλεσε την αντίδραση των φίλων των «ερυθρολεύκων» που βρέθηκαν στο ΣΕΦ για να αποδοκιμάσουν την αποστολή της ομάδας.

Οι περίπου 100 οπαδοί υποδέχτηκαν αργά το βράδυ της Πέμπτης με άγριες διαθέσεις την αποστολή, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να γίνετε δέκτης των περισσότερων αρνητικών σχολίων, δίχως-ωστόσο-να γλιτώσουν και οι παίκτες. «Αυτό που έγινε ήταν ξεφτίλα. Θα έπρεπε να ντρέπεστε για την ήττα αυτή. Μας έχετε αρρωστήσει. Μπαρτζώκα να φύγεις, και εσύ, και όλοι σας. Είναι ξεφτίλα, σας έκαναν πλάκα τα πιτσιρίκια», είναι μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν. Από τα «γαλλικά»  των φίλων του Ολυμπιακού δεν γλίτωσε ούτε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας, ο οποίος άκουσε κι αυτός τα εξ αμάξης
Η κατάσταση πάντως δεν ξέφυγε καθώς κανένα από τα μέλη της ερυθρόλευκης αποστολής δεν απάντησε, και ακολούθως όλοι αποχώρησαν ήρεμα από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, δίχως να υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Δείτε το βίντεο από τις αποδοκιμασίες:


Σε αμιγώς αγωνιστικό επίπεδο, οι «ερυθρόλευκοι» εκφράζουν την οργή τους  για τη στάση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου καθώς καταγγέλλουν φραστικές κι όχι μόνο επιθέσεις του προς ανθρώπους της αποστολής , αλλά και απειλές προς τους διαιτητές. Από την ΚΑΕ «κατέθεσαν ένσταση για την παρουσία του προέδρου του Παναθηναϊκού  στο γήπεδο που  είναι τιμωρημένος από την ΕΦΙΠ, αλλά και για τους πάνω από 30-40 οπαδούς βρέθηκαν στις κερκίδες  του ΟΑΚΑ.
ΠΗΓΗ:http://www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: