Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Χαλάνδρι - έκαναν παρέλαση με τον ύμνο του ΕΑΜ [βίντεο]

Οι μαθητές στο Χαλάνδρι έκαναν παρέλαση με τον ύμνο του ΕΑΜ [βίντεο]Οι μαθητές στο Χαλάνδρι έκαναν παρέλαση με τον ύμνο του ΕΑΜ [βίντεο].Μια διαφορετική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου έκαναν οι ..
μαθητές στο Χαλάνδρι. Στα ηχεία δεν έπαιζε κάποιο από τα γνωστά εμβατήρια που έχουμε συνηθίσει για την επέτειο του «Οχι», αλλά ο ύμνος του ΕΑΜ.

Η μουσική παρέμβαση είναι άγνωστης πατρότητας, πάντως ο δήμαρχος της πόλης, ο Σίμος Ρούσσος προέρχεται από τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση του Θάνου Πλεύρη, ο οποίος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter επιτέθηκε στον κ. Ρούσο:

«Στο Χαλάνδρι ο ανταρσυοσυριζας δήμαρχος κ. Ρουσσος υποχρεωσε τα παιδιά να παρελάσουν με τον ύμνο του ΕΑΜ. Το αληθινό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ» ήταν η πρώτη ανάρτηση Πλεύρη και ακολούθησε και δεύτερη:

«Κάποιος ας πει στον ανιστόρητο δήμαρχο ότι την 28η δεν υπήρχε ΕΑΜ και οι τότε σύντροφοί του στα Σοβιέτ μοίραζαν την Πολωνία με τον Χίτλερ».

Η κόντρα του δημάρχου Χαλανδρίου με τον Θάνο Πλεύρη μεταφέρθηκε και στον τηλεοπτικό «αέρα».

Ο Σίμος Ρούσσος μετά από έντονη συζήτηση στο κανάλι «Ε» αποκάλεσε «νενέκο» τον Θ. Πλεύρη και εκείνος «απολειφάδι των μπολσεβίκων».





http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: