Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Αγώνες τιμής στη μνήμη του Τάκη Παρασκευόπουλου

http://www.pierikoiantilaloi.gr/upload/iblock/c5a/44.jpg 

Ημερίδα Στίβου για Βετεράνους αθλητές στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης.Αγώνες τιμής στη μνήμη του Τάκη Παρασκευόπουλου...
Ημερίδα Στίβου για βετεράνους αθλητές διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στο Α' Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης.

Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη του αείμνηστου δασκάλου του στίβου Τάκη Παρασκευόπουλου, με αφορμή την συμπλήρωση 10 χρόνων από το θάνατό του.

Περισσότεροι από 150 βετεράνοι αθλητές συμμετείχαν στο αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης, ενώ παρέστησαν η Άννα Βερούλη, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Βετεράνων Αθλητών Στίβου Σίμος Συμεωνίδης, αθλητικοί παράγοντες, η οικογένεια του Τάκη Παρασκευόπουλου κ.α.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν ο Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Πιερίας και η Ελληνική Ομοσπονδία Βετεράνων Αθλητών Στίβου.

Οι αγώνες διεξήχθησαν με την πολύτιμη αρωγή της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας - Ημαθίας, καθώς και του Συνδέσμου Κριτών Στίβου Πιερίας - Ημαθίας.

Η ημερίδα περιελάμβανε τα αγωνίσματα: Δισκοβολία, Σφαιροβολία, Σφυροβολία, Ακοντισμό, Αγώνα Δρόμου 5 χιλιομέτρων. Στη διάρκεια των αγώνων τιμήθηκαν ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας - Ημαθίας Θεόδωρος Διαμαντόπουλος, καθώς και ο πρώην πρόεδρος του Αρχελάου Χρήστος Ελευθερούδης για την πολύχρονη προσφορά τους στον κλασικό αθλητισμό.

Αναμνηστικά διπλώματα δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες και μετάλλια στους τρεις πρώτους όλων των κατηγοριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: