Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Εγκώμια για Μανωλά από Ρούντι Γκαρσία και ιταλικό Τύπο

 
Εγκώμια για Μανωλά από Γκαρσία και ιταλικό Τύπο.Ο Ρούντι Γκαρσία μίλησε με θερμά λόγια για την παρουσία του Κώστα Μανωλά στην αναμέτρηση..
με την Έμπολι, ενώ εγκωμιαστικά ήταν τα σχόλια του ιταλικού Τύπου για τον Έλληνα αμυντικό.
"Ο Κώστας έχει ενταχθεί εξαιρετικά στην ομάδα, εκμεταλλεύεται όλες τις αρετές του: ταχύτητα και επιθετικότητα. Είναι ένας παίκτης που κατανόησε αμέσως τον τρόπο που ζητάω από εκείνον να αμύνεται.

Είναι πολύ ωραία που τον βλέπω να αγωνίζεται για μας, είχα αποφασίσει να αλλάξω κατά 50% την άμυνά μας και είμαι ευτυχής που δεν δεχτήκαμε κάποιο τέρμα σε ένα γήπεδο που θα υποφέρουν όλες οι ομάδες", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου για τον Μανωλά ο Ρούντι Γκαρσία.

Για τη μάχη του τίτλου με τη Γιουβέντους, ο τεχνικός της Ρόμα τόνισε:

Έχω ξαναπεί πως φαβορί είναι η Γιουβέντους ενώ υπάρχουν και άλλες ομάδες που έχουν δουλέψει καλά το καλοκαίρι. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα που θα ενθουσιάσει όλους τους οπαδούς".

Η ιστοσελίδα "Laroma24" έβαλε στον Έλληνα αμυντικό την υψηλότερη βαθμολογία από όλους τους παίκτες της Ρόμα (7). Συγκεκριμένα έγραψε στην κριτική της:

"Ο Έλληνας έτρεχε προς όλες τις κατευθύνσεις για να μπλοκάρει τις εφορμήσεις της ομάδας της Τοσκάνης προς την εστία του Ντε Σάνκτις. Οι συμπαίκτες του θα του φέρουν εκείνοι το κολατσιό στο δωμάτιο το πρωί της Κυριακής. Ποιος Μπενατιά;".

http://www.contra.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: