Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Aποφασισμένος να αυτοκτονήσει ο Ρόμπιν Ουίλιαμς -ΒΙΝΤΕΟ



 ΗΠΑ: Aποφασισμένος να αυτοκτονήσει ο Ρόμπιν Ουίλιαμς - κρεμάστηκε με τη ζώνη του.Όπως ανακοινώθηκε, ο ηθοποιός προσπάθησε.. αρχικά να κόψει τις φλέβες του με ένα σουγιά, αλλά όταν απέτυχε κρεμάστηκε με μια ζώνη του...


Αποφασισμένος να αυτοκτονήσει φαίνεται πως ήταν ο δημοφιλής ηθοποιός Ρόμπιν Ουίλιαμς, ο οποίος βρέθηκε τη Δευτέρα νεκρός στο σπίτι του.
null


Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι ιατροδικαστικές αρχές της Καλιφόρνιας, ο ηθοποιός προσπάθησε αρχικά να κόψει τις φλέβες του με ένα σουγιά, αλλά όταν απέτυχε κρεμάστηκε με μια ζώνη του... Ο αναπληρωτής ιατροδικαστής ανακοίνωσε ότι ο 63χρονος ήταν μόνος του στο σπίτι τη Δευτέρα όταν προσπάθησε να κόψει τις φλέβες στον αριστερό καρπό του, αλλά το μόνο που κατόρθωσε ήταν αμυχές. Τότε πήρε μια ζώνη, την έδεσε γύρω από το λαιμό του, και την ασφάλισε μεταξύ της πόρτας της ντουλάπας και του πλαισίου της πόρτας. Ο Ουίλιαμς βρέθηκε ντυμένος, σε καθιστή θέση, και αιωρούνταν ελαφρώς με το δεξί του ώμο να ακουμπάει την πόρτα. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός για το ρόλο του στην ταινία Good Will Hunting, έπασχε από κατάθλιψη και είχε δώσει στο παρελθόν μάχη με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ενώ πριν ένα μήνα είχε νοσηλευτεί σε κέντρο αποτοξίνωσης στη Μινεσότα. Ο ηθοποιός θα τιμηθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την απονομή των 66ων Prime Time βραβείων Emmy στις 25 Αυγούστου στο Nokia Theatre του Λος Άντζελες. Σύμφωνα με πληροφορίες των αμερικανικών ΜΜΕ, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί ειδικό αφιέρωμα στον Ουίλιαμς. Oι αμερικανοί αποχαιρετούν και τιμούν τον Ρόμπιν Ουίλιαμς:
Πηγή: http://www.skai.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: