Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Μέσα απο τα χέρια του ΠΑΟΚ, στον ΟΣΦΠ ο Φορτούνης

Katerini News | Κατερίνη | Πιερία
Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κώστα Φορτούνη αναθερμάνθηκε τις τελευταίες ώρες και αναμένονται πλέον οι ανακοινώσεις για την απόκτηση..
του 22χρονου μεσοεπιθετικού.
Αλλαγή δεδομένων σε μια... παλιά μεταγραφική υπόθεση του Ολυμπιακού είχαμε τις τελευταίες ώρες. Από τον Μάιο κιόλας οι "ερυθρόλευκοι" ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Κώστα Φορτούνη, μια περίπτωση που πέρασε από πολλά στάδια και τελικά ναυάγησε.
Ωστόσο το ενδιαφέρον των Πειραιωτών αναθερμάνθηκε και οι εξελίξεις προδιαγράφονται ραγδαίες για τον 22χρονο (16/10/1992) Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό.
Από τους Πειραιώτες δεν υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση, ωστόσο οι τελευταίες ενδείξεις κάνουν λόγο για άφιξη του παίκτη την Δευτέρα (21/7) προκειμένου να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Κατόπιν θα αναχωρήσει για την Αμερική (πιθανότατα την Τρίτη 22/7), προκειμένου να συναντήσει εκεί την υπόλοιπη αποστολή.
Ίσως λοιπόν να μην είναι τυχαίο πως νωρίτερα μέσα στην ημέρα ο ΠΑΟΚ αποσύρθηκε από την διεκδίκηση του Φορτούνη, με τον οποίο βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις εδώ και αρκετό διάστημα. Η ενσωμάτωση του παίκτη στο ρόστερ των "ερυθρολεύκων" μοιάζει να έχει μπει στην τελική της ευθεία.
Ο 22χρονος άσος από τα 11 έως τα 16 του χρόνια θήτευσε στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Έφυγε για τον ΑΟ Τρικάλων, ακολούθησε ο Αστέρας Τρίπολης και στην συνέχεια ήρθε η Καϊζερσλάουτερν και η γερμανική περιπέτεια. Με την Εθνική ομάδων των Ανδρών έχει 12 συμμετοχές και βρισκόταν στην αποστολή στο Euro του 2012.
Διαβάστε αναλυτικά για το ερυθρόλευκο παρελθόν του Κώστα Φορτούνη που ξεκίνησε από τον Ολυμπιακό αλλά δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα της πρώτης ομάδας. Κάτι που αναμένεται να γίνει πράξη σε λίγες ημέρες!
Πηγή: www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: