Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

ΠΑΟΚ:Ξεκινάει το «χτίσιμο»..επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα

 Ξεκινάει το «χτίσιμο» 
Ξεκινάει το «χτίσιμο».Μετά από τρία 24ωρα ξεκούρασης, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα στη διάθεση του..
Άγγελου Αναστασιάδη.Έτσι, ουσιαστικά ξεκινάει το τρίτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του Δικεφάλου, στο οποίο ο Έλληνας προπονητής θα εντείνει τις προσπάθειές του για τη δημιουργία ενός κορμού, ενόψει των πρώτων επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρωπη.
Σε αυτό, σε αντίθεση με την προετοιμασία επί ολλανδικού εδάφους, ο Αναστασιάδης θα ενσωματώσει στο σύνολο τους Σαλπιγγίδη, Τζαβέλλα, Γλύκο και Τζιόλη, με τους «ασπρόμαυρους» να μην απέχουν πλέον αρκετά από την 21η του Αυγούστου όπου θα δώσουν την πρώτη τους «μάχη» στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.
Το ποιοι θα είναι αυτοί που θα κληθούν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης αλλά και να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα (με Καλλονή στην Τούμπα και Πλατανιά στα Περιβόλια), θα φανεί εν πολλοίς στα τέσσερα φιλικά που θα δώσει ο Δικέφαλος σε διάστημα δύο εβδομάδων, αρχής γενομένης αυτού με την Νάπολι στο «Σαν Πάολο» το ερχόμενο Σάββατο.

http://www2.paok24.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: