Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Ελεύθερος ο Ίτσιος απο τον Πιερικό. Κλείνει στον Αιγινιακό

 
Ελεύθερος ο Ίτσιος απο τον Πιερικό. Κλείνει στον Αιγινιακό.Κέρδισε την προσφυγή του και έμεινε ελεύθερος απο τον Πιερικό ο Δημήτρης Ίτσιος.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Κατερινιώτικης ΠΑΕ, εκτός της ελευθερίας του θα πάρει  και τα δεδουλευμένα του τα οποία του επιδίκασε η αρμόδια επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ.
Ο Δημήτρης Ίτσιος έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με τον Αιγινιακό και το μόνο που μένει είναι να επιστρέψει ο εκπρόσωπος του Λεωνίδας Αθανασούλας απο το εξωτερικό όπου βρίκσεται ώστε να ολοκληρωθεί η μεταπήδηση του στην ΠΑΕ του Αιγινίου.
Πρόκειται για μια μεταγραφή που θα δώσει το δικαίωμα στην Πιερία να κρατήσει εντός των συνόρων της τα δικά της παιδιά, κάτι που είναι στόχος εκτός των άλλων του μεγαλομετόχου του Αιγινιακού Γιάννη Νιόπα.
 


Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ του Αιγινίου θέλει να χτίσει μια ομάδα που θα έχει παρόν και μέλλον και έντονο το τοπικό στοιχείο γι αυτό άλλωστε αφ΄ενός  κράτησε τους ποδοσφαιριστές απο την Πιερία στο ρόστερ του συλλόγου και αφετέρου κινείται προς στην απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών του νομού που μπορούν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο.
Και σίγουρα αυτό είναι κάτι που τιμά τόσο τον ίδιο όσο και τον Αιγινιακό.
ΠΗΓΗ:http://pieriasport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: