Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΠΑΣΟΚ: Ο Τσίπρας συγκρούεται με ένα νομοσχέδιο «φάντασμα»

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τις κινήσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις νομοθετικές ρυθμίσεις που ..
αφορούν στον αιγιαλό. Σε ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι θα χρειαστεί ακόμα χρόνος μέχρι να φτάσει το νομοσχέδιο στη Βουλή και υπενθυμίζει ότι με τη στάση του όταν κατατέθηκε το πρώτο νομοσχέδιο σε δημόσια διαβούλευση πέτυχε την απόσυρσή του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Είναι σε όλους γνωστό ότι από τον Μάιο το Προσχέδιο Νόμου για τη χρήση αιγιαλών και παραλιών, το οποίο είχε δοθεί για διαβούλευση, ΑΠΕΣΥΡΘΗ μετά την έντονη αντίδραση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.
Μάλιστα, ο τότε Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ (και νυν Υφυπουργός Ανάπτυξης) Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είχε δηλώσει επίσημα ότι «το νομοσχέδιο όπως έχει διατυπωθεί στην διαβούλευση, δεν περνάει από τη Βουλή, αφού η ανεξέλεγκτη και χωρίς περιορισμούς ιδιωτική εκμετάλλευση δεν είναι αποδεκτή».
Το ΠΑΣΟΚ παρακολουθεί στενά και υπεύθυνα την εξέλιξη του θέματος και μάλιστα μετά από χθεσινή επικοινωνία με τον αρμόδιο Υπουργό Οικονομικών κ. Γκίκα Χαρδούβελη διαπιστώσαμε ότι το νομοσχέδιο βρίσκεται σε στάδιο επεξεργασίας και χρειάζεται ακόμη χρόνος για να φτάσει στη Βουλή.
Αποδεικνύεται ότι ο κ. Τσίπρας συγκρούεται με ένα νομοσχέδιο «φάντασμα». Μόνιμα προσκολλημένος στον τυχοδιωκτισμό, στο λαϊκισμό και τη δημαγωγία, ετοιμάζεται ως νέος Δον Κιχώτης να επιτεθεί σε ανύπαρκτους εχθρούς.
Ελπίζουμε ότι κάποιοι δεν θα ανεχτούν να παραπλανόνται, υποδυόμενοι τον Σάντσο Πάντσα, στα σχέδια του κ. Τσίπρα.
Η χώρα το μόνο που δεν χρειάζεται είναι κατασκευασμένες και υστερόβουλες συγκρούσεις, προκειμένου να εξυπηρετηθεί η κομματική στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ για να μπει η χώρα σε ανασφάλεια και περιπέτειες εν όψει της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Αυτό που χρειάζεται στο θέμα των αιγιαλών είναι υπεύθυνες πολιτικές προτάσεις, που θα προστατεύουν πραγματικά το περιβάλλον, την ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες και θα συμβάλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη της χώρας, και αυτές θα καταθέσουμε.
Είναι ώρα αυτοί που μονίμως καλλιεργούν το διχασμό να σταματήσουν τα μικροπολιτικά παιχνίδια και τις μικροκομματικές φιέστες για σημαντικά θέματα που αφορούν την ελληνική κοινωνία. Είναι ώρα να σοβαρευτούν και να πάψουν να κοροϊδεύουν τους πολίτες.

http://www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: