Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ

Ο στόπερ Μαντούρο, ο χαφ Κίτσιου και άλλες δοκιμές.Επιμέλεια: Κώστας Πετρωτός Δημοσίευση: 06 Ιουλ. 2014 20:29.Οι πρώτες..
σκέψεις του Άγγελου Αναστασιάδη όπως καταγράφηκαν στην πρώτη ανοικτή προπόνηση του νέου ΠΑΟΚ στο Ελατοχώρι. To Sport24.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει το ρεπορτάζ (VIDEOS)

Πολύ... ζουμί είχε η πρώτη ανοικτή προπόνηση του ΠΑΟΚ την Κυριακή (6/7) στο Ελατοχώρι, η οποία διεξήχθη στο πλαίσιο της Media Day που προγραμμάτισε η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

Το πρόγραμμα της προπόνησης είχε οικογενειακό δίτερμα και ο Άγγελος Αναστασιάδης "έδειξε" με ποιον τρόπο σκέφτεται να αξιοποιήσει τους παίκτες που έχει στην διάθεσή του.
Ενδεκάδα δοκιμών και... παρατηρήσεις

Με τις μαύρες φανέλες αγωνίστηκαν οι: Χακόμπο κάτω από τα δοκάρια. Ο Μαντούρο με τον Λόπεθ στο κέντρο της άμυνας, μαζί με τους Σκόνδρα στα δεξιά και Κατσικά στα αριστερά. Ο Κίτσιου με τον Μυστακίδη έπαιξαν στο κέντρο. Αριστερό χαφ έπαιξε ο Γκολάσα, δεξιά ο Πόζογλου και στην επίθεση οι Αθανασιάδης και Β. Παπαδόπουλος.

Με τους πράσινους αγωνίστηκαν οι: Γιακουμής στο τέρμα. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Σπυρόπουλος, Βιτόρ, Τζανδάρης, και Κωνσταντινίδης. Στο κέντρο έπαιξαν Παναγιωτούδης και Τζανδαρης έχοντας μπροστά τους και αριστερά τον Ποποβιτς, και δεξιά τον Πολύζο. Πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Κουλούρη, έπαιξε ο Μάρτενς.

Σημειώστε ότι, ο Μελίσσας που αγωνίστηκε με κόκκινη φανέλα (έπαιζε και για τις δυο ομάδες) στο πρώτο μέρος, σκόραρε για λογαριασμό των πρασίνων, ενώ στο δεύτερο άλλαξε θέση με τον Γιακουμή.

Στην ανάπαυλα ο Άγγελος Αναστασιάδης μάζεψε τους παίκτες κοντά του για να τους κάνει παρατηρήσεις για τα λάθη που έκαναν.

Για την ιστορία το δίτερμα έληξε με σκορ 3-2 υπέρ των πράσινων. Στο πρώτο μέρος το σκορ ήταν 2-1 υπέρ τους με τα γκολ των Μελισσά και Πόποβιτς, ο οποίος σκόραρε και στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ για την ομάδα των μαύρων σκόραραν οι Μυστακίδης και Μάρτενς.

Προς το τέλος του αγώνα αποχώρησε, λόγω κούρασης, ο Μάαρτεν Μάρτενς και τη θέση του πήρε ο Δεληγιαννίδης.
Ομιλία είχε και στην αρχή...
Εκτός από τις παρατηρήσεις κατά την ανάπαυλα του παιχνιδιού, ο Αναστασιάδης μίλησε με τους παίκτες του και πριν την έναρξή του λέγοντας τους ποιοι θα παίξουν που, αλλά και τι θέλει από τον καθένα ξεχωριστά.

MOV_0116 από olaPAOK

Anastasiadis paiktes omilia από olaPAOK
Αποφασίζει για Μυστακίδη

Στην προπόνηση συμμετείχε κανονικά ο Γιάννης Μυστακίδης, ο οποίος δοκιμάζεται εδώ και μέρες από τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος θα ανακοινώσει την Δευτέρα (7/7) αν ο 20χρονος μεσοεπιθετικός θα έχει θέση στο ρόστερ της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

mystakidis από olaPAOK
Δύο εκτός

Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν προληπτικά, ο Κυριάκος Σαββίδης, λόγω των ενοχλήσεων που νιώθει τις τελευταίες μέρες στο ισχιακό νεύρο, αλλά και ο Χρήστος Ιντζίδης, που ταλαιπωρείται από μια θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο. Μετά την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης πρόκειται να υποβληθεί σε εγχείρηση στο ρινικό διάφραγμα που τον προβληματίζει και αναμένεται να μείνει περίπου δέκα μέρες εκτός προπονήσεων.
Τι γίνεται με τους διεθνείς

Εν τω μεταξύ, έγινε γνωστή η ημερομηνία που οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα ενσωματωθούν με την αποστολή της ομάδας στην Ολλανδία. Οι Τζιόλης, Σαλπιγγίδης και Γλύκος θα βρεθούν στις 20 Ιουλίου κοντά στην ομάδα και αφού περάσουν από τις απαραίτητες εξετάσεις, θα ξεκινήσουν προπονήσεις.

Κάτι ανάλογο θα κάνει και ο Σαρλ Ιτάνζ, απλά μια εβδομάδα νωρίτερα, αφού το Καμερούν αποκλείστηκε νωρίτερα σε σχέση με την Ελλάδα από του Μουντιάλ.
Τα είπαν ο Αναστασιάδης με τον πατέρα του Κυριάκου Παπαδόπουλου

Ολιγόλεπτη συνομιλία με τον πατέρα του Κυριάκου Παπαδόπουλου είχε την Κυριακή (6/7) ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο πατέρας του διεθνή αμυντικού βρέθηκε στο Ελατοχώρι και παρακολούθησε την προπόνηση του ΠΑΟΚ. Μόλις αυτή τελείωσε τα είπε με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος έσπευσε να μάθει για την κατάσταση του Κυριάκου.

Ο πατέρας του ενημέρωσε τον Αναστασιάδη πως ο γιος του ξεκίνησε προπονήσεις με την Σάλκε και πως με την πρώτη άδεια που θα πάρει από την γερμανική ομάδα θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να βρεθεί με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.
http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: