Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ:«Φρούριο το ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ»

«Φρούριο το ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ» «Φρούριο το ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ».Ο «Ινδιάνος» Γιάννης Τουλιάρης που έστειλε τo δώρo του, στον Πάμπλο Γκαρσία μίλησε στον Arena.. FM 89,4.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον..Arena FM 89,4:
Για το δώρο που έστειλε στον Πάμπλο: «Είναι ινδιάνος και αυτός και είχε πει ότι θα ερχόταν αλλά έχει πολλά τρεξίματα και μάλλον δεν θα έχει βρει τον χρόνο. Είναι πολυάσχολος. Πήγα και τους είδα αλλά από μακριά, είμαι κοντά στο Ελατοχώρι αλλά εγώ χάρηκα που ήρθε ο Σάκης ο Γκίνας και μπόρεσα να του στείλω κάποια σουβενίρ που ήθελα.
Έχω κάνει ένα ινδιάνικο χωριό και το έκανα από αγάπη. Ήταν το όνειρο μου και το πραγματοποίησα, είχα μεγάλη αδυναμία με τους Ινδιάνους. Του έστειλα το φτερό της τύχης, είναι το σύμβολο τους, το ήξερε και το χάρηκε πολύ».
«Φρούριο το ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ» 
«Φρούριο το ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ»
Για τον Θοδωρή Ζαγοράκη: «Είχε έρθει και ο Θ. Ζαγοράκης εδώ, με την κόρη του και έκατσαν και δυο μέρες. Έχει καιρό πάντως, αλλά ήταν ωραίος».
Για τον νέο ΠΑΟΚ: «Με τον Άγγελο Αναστασιάδη είναι πλέον όλοι πολύ πειθαρχημένοι. Είχαν κλειστές θύρες, έχει γίνει φρούριο το ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ. Τους πήγε και στην εκκλησία τώρα πρόσφατα, την Κυριακή».

arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: