Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Ελλάδα - Ακτή 2-1 με Σαμαρά- πανηγύρια ! (φωτο-videos)

Ελλάδα - Ακτή Ελεφαντοστού: Με… εντολή Σαμαρά η πρόκριση! (video)
Το πέναλτι του Γιώργου Σαμαρά στις καθυστερήσεις του «τελικού» με την Ακτή Ελεφαντοστού έστειλε την Εθνική Ελλάδας στις «16» ..
καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014.
Ο Έλληνας επιθετικός πήρε το πέναλτι από τον Σίο και ανέλαβε ο ίδιος την… εσχάτη των ποινών. Ο δυναμικός φορ έστησε την «στρογγυλή θεά» στα 11… βήματα απέναντι από τον Μπαρί και όλη η Ελλάδα ήταν στα… πόδια του.
Ωστόσο, ο Γιώργος Σαμαράς αποδείχθηκε… αντάξιος του ταλέντου του και της «ψυχής» που διακρίνει την ελληνική ομάδα στα γήπεδα της Βραζιλίας, έστειλε την μπάλα στο δεξί άκρο της εστίας του πορτιέρο από την Ακτή Ελεφαντοστού και συνάμα την «γαλανόλευκη» στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου, από τις οποίες απουσιάζουν μεγάλα ονόματα του διεθνούς ποδοσφαίρου, όπως η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ισπανία, η Ιταλία αλλά και η Αγγλία!
Δείτε το γκολ του Γιώργου Σαμαρά που έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση…

=======
Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014-Ελλάδα: Γκολ αλα... Brazil! (video)
Δείτε το βίντεο με τα γκολ της Ελλάδας απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού, που έδωσαν πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014 που διεξάγεται στη Βραζιλία!
Θα ήταν αδύνατο ένα τόσο κρίσιμο γκολ να μην έχει την περιγραφή που του αξίζει. Από τη στιγμή που του Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 διεξάγεται στη Βραζιλία, μια περιγραφή από τη χώρα της σάμπα θα ήταν ότι καλύτερο. Πράγματι, το κανάλι που προβάλει τα παιχνίδια του Μουντιάλ 2014 στη διοργανώτρια χώρα και ο σπίκερ που μετέδιδε το ματς της Ελλάδας με την Ακτή Ελεφαντοστού, έδωσε… ρεσιτάλ στον αγώνα της Εθνικής.
Τόσο στο γκολ του Ανδρέα Σάμαρη, όσο και σε αυτό του Γιώργου Σαμαρά που χάρισαν την πρόκριση στους «16», ο Βραζιλιάνος εκφωνητής… τρελάθηκε και έβαλε όλη την τέχνη του στο να φωνάξει «Γκοοοοοοοοοοοοοοοοολ» με τον γνωστό τρόπο που κάνουν οι Λατινοαμερικάνοι, βάζοντάς μας ξανά σε κλίμα… Μουντιάλ όταν βλέπουμε το βίντεο!
Δείτε το βίντεο με τη βραζιλιάνικη περιγραφή των γκολ στο Ελλάδα – Ακτή Ελεφαντοστού:



=====================

http://www.onsports.gr
Παγκόσμιο Κύπελλο 2014: Όλη η Ελλάδα είναι… μπλε (photos+videos)








Στους… δρόμους βγήκε όλη η Ελλάδα μετά την πρόκριση της εθνικής στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014.



Το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» πήρε τη νίκη 2-1 απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού τα ξημερώματα της Τετάρτης (25/6), χάρις στο πέναλτι του Γιώργου Σαμαρά στις καθυστερήσεις, δίνοντας το έναυσμα των πανηγυρισμών σε όλη την Ελλάδα.
Το… δρόμο για την παρουσία της Εθνικής Ελλάδας στους «16» του Μουντιάλ είχε ανοίξει ο Ανδρέας Σάμαρης στο 42’ σκοράροντας παράλληλα και το πρώτο τέρμα της «γαλανόλευκης» στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014 που φιλοξενείται στην Βραζιλία.
PanigirismoiAthina01
Αμέσως μόλις ο Κάρλος Βέρα σφύριξε για τελευταία φορά στην αναμέτρηση του Καστελάο στην Φορταλέζα, όλη η Ελλάδα βγήκε στους… δρόμους. Λίγα λεπτά μετά το τέλος, η Ομόνοια γέμισε από εκστασιασμένους οπαδούς της «γαλανόλευκης» που πανηγύρισαν με την… ψυχή τους την πρόκριση.
PanigirismoiThessaloniki
Από φωνές και πανηγυρισμούς… καλύφθηκε και ο Λευκός Πύργος στην Θεσσαλονίκη, καθώς πολλοί Έλληνες βγήκαν στους δρόμους και… γιόρτασαν την επική πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας «συγκροτήματος», ενώ η… συνέχεια δόθηκε σε όλες τις μεγάλες πόλης της χώρας μας.
PanigirismoiIrakleio03
Η Πάτρα, η Σπάρτη, η Καλαμάτα και η Τρίπολη… εκπροσωπώντας την Πελοπόννησο, το Ηράκλειο και τα Χανιά από την Κρήτη, η Χαλκίδα από την Εύβοια, η Λάρισα, ο Βόλος και τα Τρίκαλα από την Θεσσαλία, η Κως, η Κεφαλονιά από τα νησιά, τα Ιωάννινα και η Πρέβεζα από την Ήπειρο και όλες οι πόλεις της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου γέμισαν από… τρελαμένους οπαδούς, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα για το «συγκρότημα» του Φερνάντο Σάντος.
PanigirismoiXalkida01
Διαβάστε ακόμα:
Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Περήφανος ο Σαρρής
Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Συγχαρητήρια από Ρανιέρι!
Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Ο χορός της πρόκρισης! (photos+video)
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τους πανηγυρισμούς των Ελλήνων σε όλη την χώρα και την Κύπρο…


















































































































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: