Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Φώφη - Μώραλης μαζί στον Πειραιά

Ο Δήμος Πειραιά είναι ο νέος τόπος συνάντησης της Φώφης Γεννηματά και του Γιάννη Μώραλη. Η υποψηφιότητα του δεύτερου για  το Δήμο Πειραιά δίνει την ευκαιρία η αδερφική σχέση που έχουν αφού μεγάλωσαν  μαζί από παιδιά, να αποδεικνύεται ως σχέση διαρκείας. 'Οπως αποκλειστικά βλέπετε στις φωτογραφίες .....
από το airetos.gr η Φώφη Γεννηματά λίγες ημέρες πριν από τις Δημοτικές εκλογές εκφράζει τη στήριξη της στον υποψήφιο Δήμαρχο.

Η συνάντηση  αυτή τονίζει  την κεντροαριστερή ταυτότητα του Γιάννη Μώραλη.

Από τον Προφήτη Ηλία σήμερα 12 Μαϊου 2014,στον Πειραιά, στο μαγαζί Ρήγας ο Γιάννης Μώραλης μπαίνει στις τελευταίες ημέρες μιας αναμέτρησης  ιδιαίτερα κρίσιμης για την πόλη με το  μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.



Όπως είπε  η Φώφη Γεννηματά στηρίζoυμε τον Γιάννη Μώραλη για το Δήμο του  Πειραιά και τον Γιάννη Σγουρό για την Περιφέρεια Αττικής.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν η Φώφη Γεννηματά με το σύζυγο της κ.Ανδρέα Τσούνη, ο Γιάννης Μώραλης με τη σύζυγό του Βάλια. Επίσης στη συνάντηση παρευρέθησαν και ο  Υπουργός ΠΕΚΑ κ.Γιάννης Μανιάτης, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ.Φίλιππος Σαχινίδης, ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, οι πρώην Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ , Γιάννης Διαμαντίδης,Γρηγόρης Νιώτης, Δημήτρης Λιντζέρης, ο πρώην Νομάρχης Πειραιά  και πρώην Υπουργός Χρήστος Φωτίου, το μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Μιχαλάκος, η Νίτσα Βλασσοπούλου πρώην πρόερδος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, ο Χαμάκος Γιώργος πρώην Αντιδήμαρχος ,ο Μιχάλης Μαλτέζος πρώην Γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ και πρώην Αντιδήμαρχος καθώς και άλλα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: