Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Συνεργασία του Θ. Παυλίδη με τον συνδυασμό του Δημάρχου Κατερίνης


11.03.2014 Τοπικά
Σάββας Χιονίδης: «Είναι εποχή για συνένωση δυνάμεων για το καλό του τόπου»
Την συνεργασία και συμπόρευση στις επικείμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης και ο υποψήφιος πλέον δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Παυλίδης. Όπως ανέφεραν και οι δυο η εποχή ....
επιτάσσει συνεργασίες και συνέργειες με μοναδικό στόχο το καλό του τόπου.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης επεσήμανε μεταξύ άλλων την ανάγκη να ξεφύγουμε από τις πολιτικές ή κομματικές αντιπαραθέσεις που ταλάνιζαν τον τόπο πάρα πολύ καιρό και που σήμερα, όπως είπε, κάποιοι προσπαθούν να βάλουν στην αυτοδιοίκηση.
«Εμείς συνεχίζουμε καθαρά αυτοδιοικητικά όπως είμαστε όλα αυτά τα χρόνια. Σε αυτή την προσπάθεια, επειδή οι εποχές είναι πραγματικά δύσκολες, είναι απαραίτητο να υπάρχουν συνεργασίες, να υπάρχουν συνέργειες, να υπάρχει η δυνατότητα έμπειρων ανθρώπων οι οποίοι έχουν διάθεση και το έχουν αποδείξει, ότι μπορούν να προσφέρουν στον τόπο, ότι υπάρχει η δυνατότητα να μπορέσουν να συνεισφέρουν.
Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, είχαμε την χαρά και την τιμή συγχρόνως, να συμμετέχει πλέον δυναμικά στο συνδυασμό μας ο Θεόδωρος Παυλίδης, για τον οποίο δεν χρειάζεται να πω πολλά. Είναι γνωστός από τη δράση του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στον πρώτο και στον δεύτερο βαθμό, όπως και η συμμετοχή του στα κοινά για μια σειρά ετών, μέσα από συλλόγους και δράσεις.
Αυτή η πορεία όλων αυτών των ετών, είναι αυτό που μας συνδέει, όπως επίσης μας συνδέει και η αγάπη για την πόλη, η αγάπη για την τοπική κοινωνία, η αγάπη για την αυτοδιοίκηση, η αγάπη για το αύριο των παιδιών μας.
Ξεκινάμε από σήμερα μια συνεργασία σε επίπεδο αυτοδιοίκησης ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα».
ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
Όπως υπογράμμισε ο κ. Χιονίδης, σε όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές έγιναν πολλά στο δήμο Κατερίνης. Για αυτό όπως τόνισε, μπορούν να νιώθουν ότι έκαναν το καθήκον τους.
«Δεν θα πω ότι αισθανόμαστε περήφανοι, κάναμε το καθήκον μας. Η κοινωνία, ο ίδιος ο δήμος, οι ίδιοι δημότες, τα παιδιά μας, χρειάζονται ακόμη περισσότερα. Για αυτό χρειάζεται συστράτευση και δυναμική αντιμετώπιση, ώστε να πούμε ότι κάναμε και κάνουμε τα καθήκον μας, με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να πετύχουμε αυτό που ζητά η κοινωνία.
Καλωσορίζω στην προσπάθεια αυτή που θα κάνουμε, τον κ. Παυλίδη. Η εμπειρία του θα μας είναι σίγουρα, εξαιρετικά χρήσιμη».
Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
Από την πλευρά του ο κ. Παυλίδης αναφέρθηκε στη λειτουργία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως μια έκφραση λαϊκής κυριαρχίας που αποτελούν θεμελιώδη θεσμό, και ενώ ο Καλλικράτης αποτέλεσε μια προσπάθεια αναδιάταξης της διοικητικής δομής της χώρας, δεν έγινε αντιληπτό από την Δημόσια Διοίκηση η αναγκαιότητα της ανάληψης και επίλυσης των προβλημάτων από τους ίδιους τους δήμους, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των αιρετών που υπηρετούν το θεσμό.
«ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ»
«Οι σημερινές συνθήκες έχουν αποδείξει ότι η ανάπτυξη έρχεται μέσα από τη συμμετοχή και την συνεργασία και όχι την κακόβουλή κριτική και την στείρα αντιπολίτευση» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Παυλίδης, και πρόσθεσε πως τα προβλήματα των πολιτών δεν χωρίζονται σε μπλε, πράσινες και άλλου είδους αποχρώσεις.
«Έχοντας πλήρη επίγνωση της απόφασης μου και μετά από διάλογο και γόνιμη συζήτηση για μεγάλο χρονικό διάστημα με τους πολίτες, ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις των καιρών που δεν επιτρέπουν χάσιμο άλλου χρόνου, συζητώντας με τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, αποφασίσαμε να συμπορευτούμε και να συνεργαστούμε.
Υπάρχει κοινή αντίληψη σε ότι αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, κοινός τρόπος και σχεδιασμός για την αντιμετώπιση τους. Είναι σε όλους γνωστή η πολιτική διαδρομή και πορεία μου. Δεν μου επιτρέπεται λοιπόν να μείνω αμέτοχος στην προσπάθεια αυτή.
Θα συνεχίσω όπως άλλωστε πάντα, να κοιτώ στα μάτια τα προβλήματα και όλους τους πολίτες, κυρίως αυτούς που έδωσαν τη δυνατότητα να υπηρετήσω την Αυτοδιοίκηση, τιμώντας με, με την πολύτιμη στήριξη και ψήφο τους».

Υ.Γ ΤΟΥ "ΚΡΑΧΤΗ":ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ, Ο ΟΣΟΙ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝΕ , ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ.... ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: