Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Εντολή Αβραμόπουλου για διερεύνηση περί εκπαίδευσης μελών της ΧΑ από εν ενεργεία στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων

http://www.skai.gr/files/temp//DBA730E243649FEB21993DA1D42F9AA7.jpg Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013
Εντολή για τη διερεύνηση δημοσιογραφικών πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες, μέλη της Χρυσής Αυγής... εκπαιδεύονται από εν ενεργεία στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων του στρατού, και τον καταλογισμό ευθυνών, αν υπάρχουν, έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλος στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκο.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΥΠΕΘΑ, «με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Βήμα της Κυριακής" το οποίο φέρει μέλη της Χρυσής Αυγής να λαμβάνουν ειδική εκπαίδευση με όπλα, από εν ενεργεία στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος έδωσε εντολή στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο για τη διερεύνηση του θέματος και τον καταλογισμό ευθυνών, αν υπάρχουν».
Σημειώνεται ότι πρώην μέλος της ΧΑ είχε αποκαλύψει στο Βήμα της Κυριακής, ότι όλοι αυτοί εκπαιδεύονται στη Ραφήνα, την Πάρνηθα, τη Φυλή, το Πόρτο Γερμένο, τη Μάνη, την Κεντρική Εύβοια και ως εκπαιδευτές χρησιμοποιούνται πρώην και εν' ενέργεια μέλη των ΟΥΚ, τον ΛΟΚ και άλλων επίλεκτων μονάδων.
Πηγή: http://www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: