Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Το... συρτάκι του Στέφενς - ΣΑΛΚΕ - ΠΑΟΚ 1-1 ΒΙΝΤΕΟ

 
Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013
Τον Xουμπ Στέφενς πλέον στο Γκεζελκίρχεν θα το θυμούνται και για το… συρτάκι που χόρεψαν. Τέτοιο κάζο δεν περίμεναν. Ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα και στη Τούμπα έχει τις δυνατότητες να κάνει το άλμα στους...
ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ολλανδός «κλείδωσε» με την τακτική του την ομάδα με την οποία συνδύασε την προπονητική του καριέρα. Ο Στοχ με την γκολάρα έβαλε την Σάλκε με την πλάτη στον τοίχο. Ό,τι πληρώνεις παίρνεις… Δεν αμείβεται τυχαία με 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο ο Σλοβάκος.
Οι Γερμανοί έμαθαν από την ανάποδη και τον Χακόμπο που κράτησε το 1-1 στο τετ α τετ του Χέβεντες. Εάν ήταν και ο Λούκας αποτελεσματικός θα πάθαιναν… έμφραγμα. Σε έξι μέρες φοβούνται ό,τι δεν θα το αποφύγουν. Φαίνονταν αυτό από την αμηχανία που είχαν μετά το ματς. Το άγχος τους πια απέναντι στον ΠΑΟΚ του Στέφενς θα είναι ακόμα μεγαλύτερο και ίσως μετατραπεί σε εφιάλτη.
Το σεντόνι και ο ύμνος του Τσάμπιονς Λιγκ θα ακουστεί και στη Τούμπα. Οι όμιλοι δεν είναι ένα άπιαστο όνειρο. Είναι μια εφικτή υπόθεση όπως αποδείχτηκε και στο Γκεζελκίρχεν.

Κρυμμένα όπλα
Ο Φαρφάν δεν θα παίξει στη ρεβάνς. Ο Λίνο μπορεί να νιώθει λίγο πιο ήρεμος. Και ο ο Χούντελαρ δεν θα παίξει. Η Σάλκε, βέβαια, έχει την ποιότητα για να κάνει τη ζημιά από το πουθενά, αλλά ο ΠΑΟΚ θα παίξει για δυο αποτελέσματα με πολύ ισχυρό κίνητρο.  
Εκτός του Στέφενς έχει και άλλα κρυμμένα πλεονεκτήματα για τη ρεβάνς, ανασταλτικά και επιθετικά. Όπως τον Κάτσε που στην παρθενική του συμμετοχή φέτος έδωσε σπιρτάδα και ευελιξία για όσο διάστημα αγωνίσθηκε στο κέντρο του ΠΑΟΚ. Ή τον Κλάους που μπήκε αλλαγή στο τέλος, ή ο Νέτσιντ που έμεινε στον πάγκο, ή τον Σαλπιγγίδης ο οποίος στη Τούμπα θα είναι καλύτερος.

Όλα υπέρ του ΠΑΟΚ
Στη Τούμπα θα νιώσουν μεγαλύτερη πίεση οι αργοί Ματίπ και Χέβεντες, που είναι επιρρεπείς στο λάθος. Η ομάδα του Στέφενς μπορεί να βάλει το γκολ. Εάν προσέξει και κάνει το τέλειο παιχνίδι στην άμυνα η ιστορική πρόκριση στους ομίλους δεν τις ξεφεύγει.
Συμπερασματικά, όλα είναι υπέρ του ΠΑΟΚ πλέον. Η ψυχολογία, η αυτοπεποίθηση, η έλλειψη άγχους, η έδρα, έστω και άδεια. Η Τούμπα παραμένει Τούμπα ακόμα και χωρίς κόσμο. Οι Γερμανοί θα ανοιχτούν, ρισκάροντας για το γκολ, κάτι που θα τους κάνει ακόμα πιο ευάλωτους στην άμυνα. Η συμμετοχή για πρώτη φορά ομάδας της Θεσσαλονίκης σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πιο κοντά από ποτέ. Οι πιθανότητες πια είναι ρεαλιστικές και όχι θεωρητικές. Λίγο τύχη και πολλή προσπάθεια χρειάζεται για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα. 
CONTRA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: