Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Πρώτη συνέντευξη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Πιερίας Δ. Καλπακίδης: «Δώστε μας χώρο και χρόνο για να συζητήσουμε»


Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013 Τοπικά
Την πρώτη συνέντευξη τύπου παραχώρησε χθες ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας Δαμιανός Καλπακίδης πλαισιωμένος από τα μέλη Αποστόλη Ντινάκη, Χρήστο Τζιουβάρα και Θανάση Παπαστάμου.
Ο νέος Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας...
μίλησε για τις δράσεις που αναλαμβάνει το επόμενο διάστημα, απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους πολίτες για διάλογο, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και την απελθούσα Γραμματεία της Νομαρχιακής Επιτροπής.
Όπως είπε ο Δαμιανός Καλπακίδης η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή απαρτίζεται από νέους ανθρώπους και από ανθρώπους της εργασίας. «Θέλουμε οι πολίτες να μας δώσουν χώρο και χρόνο για να συζητήσουμε. Απευθύνουμε ανοιχτό χωρίς δογματισμό κάλεσμα όχι μόνο στο ΠΑΣΟΚ αλλά σε όλους τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες» είπε χαρακτηριστικά ο νέος Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας πως «εμείς θα αναζητήσουμε όλες τις σιωπηρές πλειοψηφικές φωνές».

Παράλληλα παρουσιάζοντας το νέο κύκλο δράσεων είπε πως ήδη έχει ξεκινήσει ο διάλογος με όλες τις παραγωγικές ομάδες της Πιερίας ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας έχει προχωρήσει σε έναν καθορισμό δράσεων με ανοιχτές εκδηλώσεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τον αγροτικό τομέα και τον τουρισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: