Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Ισόπαλη η Νέων με την Κροατία

http://www.sport24.gr/football/ellada/ethniki_elladas/article2254777.ece/ALTERNATES/w620/ethniki+neon.jpg 
Πέμπτη 06 Ιουνίου 2013
Η Εθνική μας ομάδα των Νέων U19 αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη της Κροατίας στον πρώτο της αγώνα για τον 4ο όμιλο της...
elite round του EURO 2013. Το γκολ της "γαλανόλευκης" ο Γούτας
Ισόπαλη με 1-1 αναδείχθηκε η Εθνική Νέων U19 με την Κροατία, στον πρώτο της αγώνα για τον 4ο όμιλο της elite round του EURO 2013 που γίνεται στην Πολωνία.
Το αποτέλεσμα αυτό επιτρέπει στην "γαλανόλευκη" να διατηρεί στο ακέραιο τις ελπίδες της για πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνουν στην Λιθουανία.
http://www.sport24.gr/football/ellada/ethniki_elladas/article2254777.ece/ALTERNATES/w620/ethniki+neon.jpgΗ Κροατία μπήκε δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 4' έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ καθώς ο Μπάρκας πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση στο χτύπημα πέναλτι του Πέριτς.
Η ελληνική ομάδα ήταν αυτή που στην πρώτη αξιόλογη επιθετική της προσπάθεια στο 12ο λεπτό κατάφερε να προηγηθεί με τέρμα του Γούτα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Κροάτες άσκησαν συνεχόμενη πίεση στην ελληνική άμυνα με στόχο την ισοφάριση, κάτι που κατάφεραν στο 66' με χτύπημα πέναλτι του Κις.
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η Ελλάδα ανέκτησε τον έλεγχο του ματς, αλλά οι τελικές προσπάθειες των Χουχούμη, Φούντα και Ιωαννίδη δε βρήκαν στόχο.
Ο επόμενος αγώνας της Εθνικής Νέων U19 είναι κόντρα στην κάτοχο του τίτλου Ισπανία την Παρασκευή 7 Ιουνίου (14.00).
Κροατία: Μαλένιτσα, Μαρότι, Πάβιτς, Σιμούνοβιτς, Πέριτς, Μπρλεκ, Καναντίγια, Μ. Κοβάσεβιτς, Γκρζαν (46' Ίβαντσιτς), Κις (76' Σπέχαρ), Μίσιτς (58' Αλβίρ)
Ελλάδα: Μπάρκας, Χουχούμης, Γούτας, Καντούτσης, Παπουτσογιαννόπουλος, Σιώπης, Μύγας (71' Σουνάς), Δώνης (71' Γιαννιτσάνης), Ιωαννίδης, Φούντας (80' Δεληγιαννίδης), Ανδρεόπουλος
Μετά το τέλος του αγώνα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Παχατουρίδης είπε: "Ήταν ένα ματς ανοιχτό από το οποίο θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει νικητές. Οι Κροάτες είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά κι εμείς δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες τις οποίες, όμως, δεν αξιοποιήσαμε.
Η συνολική εικόνα της ομάδας ήταν ικανοποιητική, αλλά σε ατομικό επίπεδο έγιναν πολλά λάθη, τα οποία μας στέρησαν τη νίκη. Το σημερινό αποτέλεσμα δεν είναι αποτρεπτικό για την πορεία μας στο τουρνουά. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα κρίσιμο ματς με την Ισπανία. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προσπαθούμε για το καλύτερο".
http://www.sport24.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: