Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΜΑΝΑΤΖΕΡ) ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - φωτο

 
Κυριακή 21 Απριλίου 2013 
Βήμα - βήμα και με συντονισμένες ενέργειες η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (Εθνικός Νέου Κεραμιδίου), ανοίγει δρόμους για να βοηθησει τα ταλέντα που έχει στις τάξεις της.
Ετσι σε προγραμματισμένη επίσκεψη - παρακολούθηση του αγώνα Αναγεν.Σφενδάμης - Εθνικού Νέου Κεραμιδίου βρέθηκε ο πολύ γνωστός μάνατζερ Αχιλλέας Χατζηνικολάου. Πήγε στο... παιγνίδι με σκοπό να παρακολουθήσει τα νέα παιδιά - ταλέντα που διαθέτει η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ.
Στη σύνθεσή της η ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ είχε και παιδιά που γεννήθηκαν το 1999. Ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου παρακολούθησε τον αγώνα, είδε και τσέκαρε για πρώτη φορά αυτά τα ταλέντα, για τα οποία ήλθε αποκλειστικά στη Σφενδάμη, κατόπιν συνεννόησης με τη Διοίκηση του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου.
Οπως ο ίδιος δήλωσε.." έμεινε πολύ ικανοποιημένος απο τη ποδοσφαιρική ποιότητα των παιδιών."
Μετά το τέλος του αγώνα μέλη του Δ.Σ, φιλοξένησαν τον Αχιλλέα σε γνωστή ταβέρνα του Μακρυγιάλου και η συζήτηση κράτησε ώς αργά..
Ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου, θα βρεθεί να δεί και πάλι αυτά τα παιδιά στο τουρνουά SALONICA SOCCER CUP στις 28 Απριλίου έως και 1 Μαίου 2013 στη Μίκρα της Θεσσαλονίκης
Ο Αχιλλέας Χατζινικολάου, είναι πολύ γνωστός μάνατζερ, με ευρωπαική θητεία και παιδεία, με άδεια της FIFA απο τη Γερμανία,με πολυετή θητεία, με δυνατόητες προώθησης ταλέντων (όσων μπορούν και αξίζουν) στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα και συνεργάτες με τον Τζόρτζεβιτς και τον Νινιάδη.
Σοβαρός και αυστηρός στις επιλογές του, θα προσπαθήσει να βοηθήσει στην ποδοσφαιρική καριέρα παιδιών που ανήκουν στον Εθνικό, αφού πιστεύει ότι υπάρχουν πολλά παιδιά που αξίζουν και μπορούν.
.


ΠΗΓΗ:ΕΘΝΙΚΟΣ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: