Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Διαρρήκτες στη μονοκατοίκια της Λιάνας Κανέλλη στην Εκάλη

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013
http://news.princeoliver.com/wp-content/uploads/2012/10/kaneli.jpg
Άγνωστοι εισέβαλαν τα ξημερώματα στο σπίτι της βουλευτού του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη. Οι δράστες παραβίασαν μπαλκονόπορτα του ισογείου στη μονοκατοικία της κ. Κανέλλη στην Εκάλη την ώρα που η βουλευτής κοιμόταν.
Όπως είπε η ίδια η μιλώντας...
στο Mega, οι άγνωστοι, που εκτιμά πως ήταν δύο, μπήκαν στο σπίτι της «προφανώς μετά από πολύ μεγάλη παρακολούθηση», μετά τις 5 το πρωί. Πρόσθεσε πως πήραν στοχευμένα μόνο πράγματα δικά της. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, πήραν οποιαδήποτε ηλεκτρονική αρχειακή συσκευή υπολογιστική συσκευή ή τηλεφώνο δικό της, ενώ υπήρχαν και άλλες τέτοιες συσκευές. Αφαίρεσαν επίσης χρήματα από το πορτοφόλι της καθώς και τα κλειδιά ενός αυτοκίνητου που είχε δηλώσει ότι το είχε για λόγους ασφάλειας.
«Μπήκαν πολύ στοχευμένα για να μου στείλουν ένα μήνυμα, ότι είναι σε απόσταση αναπνοής από μένα» είπε η κ. Κανέλλη. «Οσες φορές έχω απειληθεί και χτυπηθεί είναι το λιγότερο για να πάψω να μιλάω» συμπλήρωσε.
Η κ. Κανέλλη αντελήφθη την κλοπή το πρωί που ξύπνησε και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία ερευνά την υπόθεση.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, η προειδοποιητική εισβολή τα ξημερώματα στο σπίτι της κ. Κανέλλη «έχει πέραν της ληστείας και άλλους στόχους που διερευνώνται από το Κόμμα μας».
Το ΚΚΕ «απαιτεί από τις αρχές να διερευνήσουν την υπόθεση και να εντοπίσουν τους εισβολείς» και προσθέτει: «το πολιτικό μήνυμα αυτής της εισβολής επιστρέφεται στους εμπνευστές της. Όποιοι και αν είναι οι στόχοι τους θα πέσουν στο κενό. Έχουν γνώση οι φύλακες».
ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: