Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ - ΝΕ3ΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ 7-0.ΗΤΤΑ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ - ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013
Η ομάδα Νέων του Πιερικού, ήταν να βλέπεις και να απορείς.Να αναρωτιέσαι γιατί; τί ποδόσφαιρο είναι αυτό;Οχι τόσο για το σκόρ, που εξ αντικειμένου είναι πολύ βαρύ (7-0) , αλλά για την αγωνιστική απειθαρχία που επικρατούσε στην πλειονότητα των ποδοσφαιριστών.Και άν κάποι οι βιάζοντια να πούν, μα είναι νέα παιδιά, έχουν απειρία κλπ κλπ, δέν είναι έτσι.Εχουμε δεί και άλλα παιγνίδια.Σε κάποιους αγώνες οι ποδοσφαιριστές της ομάδας....
έδειξαν ότι είναι καλοί παίκτες, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και πήραν και αποτελέσματα.Σε άλλους αγώνες έχασαν, αλλά έπαιξαν ποδόσφαιρο.
Στο Γάζωρο το σκόρ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, άν η τοπική ομάδα στο πρώτο ημίχρονο δέν ήταν άστοχη σε πολλές φάσεις.
Εκείνο που διέκρινε κανείς στην ομάδα του Πιερικού, είναι έλλειψη ψυχολογίας,έλλειψη αγωνιστικής διάθεσης, ασύνδετη, με δύο λόγια δέν ήταν ομάδα.
Αγωνιστική πειθαρχία στον τρόπο αναπτυξης.Οι τρείς γραμμές της άμυνας, του κέντρου και της επίθεσης μακρυά η μία απο την άλλη.Πολλοί ποδοσφαιριστές νόμιζαν ότι έπαιζαν μόνοι τους και ήθελαν απο μία μπάλλα ο καθένας.Δέν ξέρω γιατί.Η συνήθεια;Δέν έχουν καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα;Δέν κατάφερε ο προπονητής να τους το μεταδόσει;  και εν τέλει να τους το επιβάλλει;Καλύτερα απο άλλους ξέρει ο κόουτς της ομάδος, που παραιτήθηκε μετά το αποτέλεσμα ντροπή για την ιστορία του Πιερικού.
Πρέπει κάποια παιδιά να καταλάβουν, πρώτον σε ποιά ομάδα παίζουν και δεύτερο ότι για να παίξεις ποδόσφαιρο υψηλών δυνατοτήτων πρέπει να είσαι πειθαρχημένος αγωνιστικά,να κάνεις αυτά που σου ζητάει ο προπονητής σου (όποιος και άν είναι κάθε φορά), και να δείχνεις στον αγωνιστικό χώρο ότι αποτελείς μέλος ομάδος  ποδοσφαίρου και δέν είσαι αθλητής ατομικού αθλήματος.
Δυστυχώς διέκρινα σε μεγάλο βαθμό, ποδοσφαιρικές ενέργειες που χάλασαν την εικόνα μιάς ομάδος που φορούσε τη φανέλλα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Είδα πολλούς παίκτες της εντεκάδος, να κουβαλάνε μονίμως τη μπάλλα, να μήν βλέπουν γήπεδο, να μήν συνεργάζονται με τους συμπαίκτες τους, ωσάν να έπαιζαν μόνοι τους.
Με τέτοιο τρόπο παιγνιδιού δέν μπορείς να έχεις καμία ελπίδα καλής αγωνιστικής απόδοσης και αποτελέσματος.Κάποιοι πρέπει να αναθεωρήσουν τον τρόπο πο παίζουν, είναι μεγάλα παιδιά πια.Για το καλό τους και για το δικό τους ποδοσφαιρικό μέλλον, αφού έχουν πολύ ταλέντο, αλλά δέν φτάνει.
Αυτά τα αρνητικά στοιχεία, τα έβλεπε ένα έμπειρο μάτι απο τα πρώτα παιγνίδια, αλλά ήταν σε μικρό βαθμό, στοιχεία που θα μπορούσαν να βελτιωθούν απο τον προπονητή, αλλά με τη θέληση βέβαια και των ίδιων των ποδοσφαιριστών, γιατί απο μόνος του ο προπονητής δέν θα μπορούσε, αλλά ούτε και οι πδοσφαιριστές απο μόνοι τους.Η βελτίωση των μειονεκτημάτων και των αρνητικών μία ομάδος και η βελτίωση των αρνητικών στοιχείων κάποιων ποδοσφαιριστών,χρειάζεται τη συμβολή όλων, του προπονητή και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.
Ο ΑΓΩΝΑΣ:
Δέν αντέχει σε κριτική το παιγνίδι.
Στο πρώτο ημίχρονο και νωρίς τραυματίστηκε ο Κατσούλης και στη θέση του πέρασε ο Ζούκα.
Ενα γκόλ δέχτηκε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο και 6 στο δεύτερο.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (ΤΣΙΑΜΠΕΡΑΣ):ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ, ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ (75 ΤΖΗΜΑΣ), ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ, ΤΟΣΚΑΣ ,ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΖΩΒΛΙΚΑΣ, ΤΣΙΩΜΗΣ (70 ΜΗΝΤΣΙΟΥΔΗΣ), ΔΑΛΑΜΗΤΡΑΣ, ΚΑΤΣΙΟΥΛΗΣ (25 ΖΟΥΚΑ),ΝΟΥΛΑΣ, ΚΑΡΤΣΑΜΠΑΣ.

ΠΗΓΗ: http://athlitikipierias.blogspot.gr/2013/01/3-7-0.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: