Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Και λύματα από βόθρους άρχισε να δέχεται ο βιολογικός Δίου-Ολύμπου - Μετά από σχετική απόφαση, που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο και με κόστος 20 ευρώ ανά βυτιοφόρο

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013 Τοπικά

Γ. Φαρμάκης: "Με αυτόν τον τρόπο δίνουμε μια ανάσα σε ιδιώτες και επιχειρηματίες, αλλά προστατεύουμε και το περιβάλλον"
Ξεκίνησε στον βιολογικό καθαρισμό Δίου - Ολύμπου, στη Λεπτοκαρυά, η διαδικασία λήψης λυμάτων από βόθρους μετά και από την πρόσφατη απόφαση που έλαβε το δημοτικό συμβούλιο εγκρίνοντας τον κανονισμό ...
λειτουργίας του βιολογικού.
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ
Πρόκειται για την υπ' αριθμόν 229/2012 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι το Δ.Σ. "εγκρίνει τον κανονισμό λειτουργίας χώρου εκκένωσης βοθρολυμάτων της Μονάδας Επεξεργασίας Λυμάτων του δήμου Δίου - Ολύμπου και τη διαδικασία μεταφοράς και εκκένωσης βοθρολυμάτων αστικής προέλευσης (αστικά λύματα) από τα βυτία μεταφοράς στους χώρους εντός της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων".
Το κόστος παράδοσης των λυμάτων είναι 20 ευρώ ανά βυτίο (στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%). Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την παράδοση - παραλαβή λυμάτων βόθρων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα εξής τηλέφωνα: 2352 350 140 και 697 28 77 891.
Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Γ. ΦΑΡΜΑΚΗΣ
Σε δηλώσεις του ο αναπληρωτής δήμαρχος Δίου - Ολύμπου, Γιώργος Φαρμάκης, ανέφερε τα εξής: "Νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση που μετά από μια δεκαετία λειτούργησε, επί των ημερών μας, επιτέλους, ο βιολογικός Νότιας Πιερίας.
Ο βιολογικός σήμερα λειτουργεί με λύματα του Λιτοχώρου ενώ τώρα προχωράμε και στην παραλαβή λυμάτων βόθρων, γεγονός που αποτελεί μια ανάσα για ιδιώτες και επιχειρηματίες αλλά και μια διαδικασία προστασίας του περιβάλλοντος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: