Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ Καθολική αποδοκιμασία των τραμπούκων - Τη Χρυσή Αυγή καταγγέλλουν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ

Καθολική αποδοκιμασία των τραμπούκων - Τη Χρυσή Αυγή καταγγέλλουν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ
Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012
Επίθεση από τρεις αγνώστους δέχτηκε το απόγευμα της Κυριακής έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης, οι οποίοι, όπως καταγγέλλει o ΣΥΡΙΖΑ, τού δήλωσαν ότι είναι μέλη της Χρυσής Αυγής. Οι δράστες διέφυγαν. Άγρια δολοφονική ...
επίθεση καταγγέλει ο ΣΥΡΙΖΑ, καταδικάζουν την επίθεση κυβέρνηση και κόμματα. Διαψεύδει η Χρυσή Αυγή.

Καθολική αποδοκιμασία των τραμπούκων - Τη Χρυσή Αυγή καταγγέλλουν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ
Ο βουλευτής βρισκόταν στο γήπεδο με τον γιο του, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο. Στο ημίχρονο του αγώνα βγήκε έξω από το γήπεδο, όπου τον πλησίασε τρία άτομα, οι οποίοι, αφού δήλωσαν ότι είναι μέλη της Χρυσής Αυγής, χειροδίκησαν εναντίον του, έξω από τη θύρα 11. Τον χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι. Αυτός κάλεσε σε βοήθεια και έτρεξε ο κόσμος και τον βοήθησε.
Ο Δημήτρης Στρατούλης είναι καλά στην υγεία του. Δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες στο ιατρείο του Ολυμπιακού Σταδίου, περιέγραψε στην Αστυνομία τους δράστες και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό για εξετάσεις.

Άμεση απάντηση ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ
Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλει άγρια δολοφονική επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής εναντίον του βουλευτή του και ζητά άμεση και αποφασιστική απάντηση, πριν είναι αργά.

«Καταγγέλλουμε την άγρια δολοφονική επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημ. Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δέχθηκε δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι έξω από τον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ποδοσφαιρικού αγώνα, από τρία άτομα που μόλις τον αναγνώρισαν δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, λέγοντάς του "πως τώρα θα σε σκοτώσουμε"».

»Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών. Η ανοχή απέναντι στη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής οδηγεί μαθηματικά στο να θρηνήσουμε ζωές, καταλύει τη δημοκρατία. Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική πριν είναι αργά», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Καταδίκη από τον πολιτικό κόσμο
«Καταδικάζουμε σφοδρότατα την επίθεση εναντίον του βουλευτή Δημ. Στρατούλη. Κάθε μορφής επίθεση και απειλή είναι απαράδεκτη στη Δημοκρατία μας. Η βία δεν έχει θέση στον πολιτικό πολιτισμό μας», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση βίας και τρομοκρατίας μελών της Χρυσής Αυγής κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη. Το ΠΑΣΟΚ άλλωστε έχει αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την καταδίκη του νεοναζισμού και της κοινωνικής και ρατσιστικής βίας καλώντας όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου σε συσπείρωση και ενότητα», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

Με ανακοίνωση της η Δημοκρατική Αριστερά καταδικάζει «απερίφραστα την χουλιγκανική επίθεση σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα»: «Οι φασιστικές επιθέσεις αποτελούν πλήγμα για την πολιτική ομαλότητα και ενισχύουν τον κύκλο της βίας στην καθημερινότητα. Όσοι ενθαρρύνουν τέτοιες πρακτικές να είναι σίγουροι ότι θα βρουν απέναντί τους όλον το δημοκρατικό κόσμο, όλους τους δημοκρατικούς πολίτες».

«Ένα τέτοιο σοβαρό επεισόδιο σε βάρος Εκπροσώπου του Ελληνικού Κοινοβουλίου είναι απόλυτα καταδικαστέο», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, ο οποίος επικοινώνησε με τον Ν. Παπά, για να πληροφορηθεί για την κατάσταση της υγείας του Δ. Στρατούλη.

«Η άνανδρη επίθεση από κάποια φασιστοειδή, έγινε σε έναν απόλυτα ελεγχόμενο χώρο. Τα γήπεδα δεν είναι εκκλησίες. Απεναντίας αστυνομεύονται από εκατοντάδες άνδρες, ακόμα και των ΜΑΤ. Κατά συνέπεια, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την Ελληνική Αστυνομία να μην ανακαλύψει το ταχύτερο, ποιοί είναι οι ένοχοι αυτής της εγκληματικής πράξης», πρόσθεσε ο κ. Κουίκ.

Με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του, το ΚΚΕ καταδικάζει την «φασιστική τραμπούκικη επίθεση» που δέχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης. «Ο λαός και η νεολαία πρέπει να απομονώσουν πιο αποφασιστικά τη δράση και την ιδεολογία των φασιστοειδών», συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Διαψεύδει η Χρυσή Αυγή εμπλοκή μελών της
«Η Χρυσή Αυγή καμία σχέση δεν έχει με το επεισόδιο σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στρατούλη στο ΟΑΚΑ, την ώρα που πραγματοποιούσαμε ανοιχτή εκδήλωση στη Νίκαια. Οι πολιτικάντηδες της αριστεράς που υποθάλπουν την βία και τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις να πάψουν να πιάνουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή», σημειώνεται σε ανακοίνωση του κόμματος.
Σύνδεσμοι ΑΕΚ: Ανεπιθύμητο το καρκίνωμα των φασιστών
Σκληρή ανακοίνωσε εξέδωσε και ο σύνδεσμος της ΑΕΚ «ORIGINAL 21» παίρνοντας θέση για την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής, Δημήτρης Στρατούλης. «Για να τελειώνουμε μια και καλή μ΄ αυτό το καρκίνωμα των φασιστών, εμείς ως ORIGINAL 21 , ως απόγονοι προσφύγων / μεταναστών και τέλος ως απλοί άνθρωποι , θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο στα θρασύδειλα σκουλήκια που επιτέθηκαν στον ΑΕΚτζή Στρατούλη οτί είναι ανεπιθύμητοι και πλέον επικηρυγμένοι. Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ περιλαμβάνει ανθρώπους χωρίς χρώμα και σύνορα. Οι μισάνθρωποι δεν χωράνε ανάμεσά μας. Όλοι ξέρουν ποιοι είμαστε και ειδικά αυτά τα σκουλήκια.ΥΓ. απλά να υπενθυμίσουμε στους θρασύδειλους ότι την επόμενη φορά δεν θα καταφέρουν να εξαφανιστούν τόσο γρήγορα... γι αυτό να είστε σίγουροι.
ORIGINAL 21»
ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: