Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Όταν η Victoria Secret ''έσωσε'' την Εθνική Φρουρά



Victoria's Secret Fashion Show 2011: Jay-Z &... από Fashion_TV

Τρίτη 06 Νοεμβρίου 2012

 Το επιτελείο της επίδειξης κατάφερε να βοηθήσει το σύνταγμα πεζικού της Νέας Υόρκης, όταν ''χτύπησε'' ο τυφώνας Σάντι τις ΗΠΑ (Vid)....
Η Νέα Υόρκη μαζεύει τα κομμάτια της και φέρνει στην επιφάνεια ιστορίες που συνέβησαν εκείνες της ημέρες και αποδεικνύουν πως κάτω από τόσο δύσκολες καταστάσεις οι άνθρωποι ενώνονται, βοηθώντας ο ένας τον άλλο, ακόμα και αν είναι τόσο ετερόκλητοι όσο οι ''άγγελοι'' της Victoria’s Secret και οι στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς.
Ο τυφώνας Sandy έπληξε το οπλοστάσιο του 69ου συντάγματος πεζικού της Νέας Υόρκης, αφήνοντας τους στρατιώτες χωρίς ρεύμα, ζεστό νερό και οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας με τον έξω κόσμο.
Έτσι, την επόμενη ημέρα οι αξιωματικοί του συντάγματος, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, απευθύνθηκαν για βοήθεια στους παραγωγούς της επίδειξης της Victoria’s Secret, που βρίσκονταν λίγα μέτρα παραδίπλα, στη Lexington Avenue του Μανχάταν.
Στα πλαίσια της επίδειξης οι παραγωγοί είχαν μεταφέρει τεράστιες γεννήτριες στο χώρο που θα γινόταν το διάσημο ''πέρασμα'' των εντυπωσιακών μοντέλων με τα εσώρουχα της εταιρείας.
Ζήτησαν τη συνδρομή τους για να καταφέρουν να συνδέσουν το ηλεκτρικό ρεύμα και εκείνοι έτειναν χείρα βοηθείας με μεγάλη χαρά.
''Ήμασταν χαμένοι μέχρι που εμφανίστηκαν οι διοργανωτές της επίδειξης'' δηλώνει χαρακτηριστικά ο ο λοχαγός Brendan Gendron.

Δεν υπάρχουν σχόλια: