Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ βάζει ο Βενιζέλος στην Κυβέρνηση! Όλα τα ονόματα…

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012
Έτοιμος για δραστικές κινήσειςείναι ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Ο  κύβος ερρίφθη. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένος να βγάλει μπροστά τα νέα παιδιά του κόμματος στον ανασχηματισμό που έρχεται! Όσον αφορά τα παλιά στελέχη; Στην Ιπποκράτους εκτιμούν ότι είναι τελειωμένα, όχι από το κόμμα, αλλά από την...
ίδια την κοινωνία.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που έχει η Piazza del Popolo,
ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει ξεχωρίσει μία ομάδα που θα μπει στο κυβερνητικό σχήμα. Πρώτος και καλύτερος, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ σίγουροι θεωρούνται οι Γιάννης Μανιάτης, Συμεών Κεδίκογλου και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ενώ τα «ισχυρά» ονόματα του κόμματος φαίνεται να βρίσκονται εκτός.
Ο Βαγγέλης Βενιζέλος, συναντήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή με τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη και τον ενημέρωσε ότι δεν τον συγκαταλέγει στην ομάδα, ενώ δεν γίνεται καν λόγος για τον Ανδρέα Λοβέρδο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βαγγέλης  Βενιζέλος θα ζητήσει από τον Πρωθυπουργό περισσότερα υπουργεία από αυτά που θα καταλάβει η ΔΗΜΑΡ διότι, όπως θα ισχυριστεί, το ΠΑΣΟΚ απέδειξε ότι είναι πιστότερος εταίρος και φροντίζει περισσότερο την κυβερνητική συνοχή, παρά τα εσωκομματικά προβλήματα που αυτά προκάλεσαν στο εσωτερικό του.
Παράλληλα θεωρείται βέβαιο ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα αποδεχθεί θέση αντιπροέδρου αν του προταθεί από τον Πρωθυπουργό.http://piazzadelpopolo.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: