Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

1ο Ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού στην Κατερίνη απο την ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ (VIDEO)

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012


 

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 1ο Ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου από την Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας. Για πρώτη φορά στην ...
περιοχή έγινε μια τέτοια προσπάθεια που «αγκαλιάστηκε» από τους φίλους του ποδηλάτου επ’ αφορμή της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Για αυτή τη χρονιά ο Σύλλογος αποφάσισε να αλλάξει τα δεδομένα και στην θέση ποδηλατοπορείας, ως είθισται, θέσπισε το Ποδηλατικό Κυνήγι του Θησαυρού.



Μέλη του Συλλόγου, φίλοι και συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας στις 18:00 την Κυριακή. Δημιουργήθηκαν πέντε 5μελείς ομάδες, έγιναν γνωριμίες, δημιουργήθηκαν φιλίες. Η αναζήτηση των γρίφων ξεκίνησε στις 18:30 οπότε και οι ποδηλάτες ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης αναζητώντας την λύση των αινιγμάτων. Όλοι είχαμε την ευκαιρία να ποδηλατήσουμε, να διασκεδάσουμε και να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τα μνημεία και τα ιδιαίτερα σημεία της πόλης μας, ακολουθώντας πιστά όσα ορίζει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (βασικός όρος του παιχνιδιού).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μεταξύ άλλων το καφέ Προξενείο - Γ. Ολυμπίου 14 (σημείο τερματισμού) για την προσφορά δροσερών ποτών σε όλους τους συμμετέχοντες, το πλυντήριο αυτοκινήτων Mr Swash - Ν. Δίκα 24 για την «φιλοξενία» των φακέλων και την ευγενική προσφορά σε νερά και γλυκά, το κατάστημα Green bikes - Αγ. Αικατερίνης 34 - Κίτρους 43 για την ηχητική κάλυψη και επένδυση της εκδήλωσης και το καφέ Αμάν που προσέφερε το νικητήριο γεύμα.

Πάνω απ’ όλα οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμμετέχοντες που αγωνίστηκαν και στήριξαν αυτή τη μεγαλόπνοη προσπάθεια. Η Ποδηλατική Από-Δραση δεσμεύεται να συνεχίσει τις εκπλήξεις και τις δράσεις σε μια συνεχή προσπάθεια να γνωρίσουμε έναν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης και διαβίωσης. Σε μια προσπάθεια να γίνει η φωνή όλων των ποδηλατών πιο ισχυρή ώστε να φτάσει κάποια στιγμή στα αυτιά των ιθυνόντων που επιλέγουν συνειδητά να κωφεύουν.

Για την ιστορία αναφέρεται ότι νικητές του παιχνιδιού αναδείχθηκαν οι Ασλανίδου Άννα, Ασλανίδης Λάζαρος, Κωτίδης Νίκος, Χαραλαμπίδης Κώστας και Σιδηρόπουλος Σωκράτης οι οποίοι κέρδισαν αναμνηστικά του συλλόγου και γεύμα με τα μέλη του συλλόγου. Σε αυτήν την πρωτόγνωρη εμπειρία, που θα καθιερωθεί, ήταν όλοι νικητές.

Ευχαριστούμε από καρδιάς.
Εκ του Δ.Σ.
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
www.podialtikiapodrasi.gr

ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: