Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Καλό μάτς στο Σβορώνο ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ - ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ 2-0

Πέμπτη 23 Αυγουστου 2012

Ενδιαφέρον παιχνίδι στο Σβορώνο με τον τοπικό ΓΑΣ να υποδέχεται την ομάδα Νέων της ΠΑΕ Πιερικός. Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν ισορροπημένο ανάμεσα στις δυο ομάδες που έδειξαν κουρασμένες από..
την σκληρή προετοιμασία αλλά αυτό που διέκρινε τους ποδοσφαιριστές ήταν η θέληση να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, κάτι που σε πολλά διαστήματα αυτής της φιλικής αναμέτρησης κατάφεραν να κάνουν.
Ο ΓΑΣ Σβορώνου του Γιώτη Αμανατίδη, μπορεί να είχε την πολυτέλεια της ποιότητας και της εμπειρίας παικτών που παίζουν χρόνια σε αυτήν αλλά και μεγαλύτερες κατηγορίες, είχε όμως στις τάξεις του και πολλά νέα παιδιά τα οποία έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο και χρειάζονται το χρόνο τους και την ανάλογη υπομονή.
Από την άλλη η νέα σε έμψυχο υλικό ομάδα Νέων του Πιερικού την οποία ανέλαβε φέτος ο Βαγγέλης Τσιαμπέρας, έχει παιδιά που έχουν πολύ καλά στοιχεία, βάθος στον πάγκο της και γενικά καλές προϋποθέσεις ώστε να μπούν οι βάσεις και να χτισθεί ένα καλό σύνολο που θα δώσει στο μέλλον την ευκαιρία να παίοξουν καλό ποδόσφαιρο αυτά τα παιδιά.
Το σκορ άνοιξε στο 75΄ μετά από λάθος εκτίμηση της άμυνας του Πιερικού και το αυτογκόλ του Γεωργιάδη. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Βασιλεία με δυνατό σούτ από 35 μέτρα.
Διαιτητής ο Τάσος Ασλανίδης με βοηθούς τον Γιάννη Νταμπώση και τη Γεωργία Αμπατζίδου
ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ: (Γιώτης Αμανατίδης) Παπάς, Βαρβαρέζος, Στεφανίδης, Τατόλας, Παπαδόπουλος, Καραμανώλας Κ., Ασλανίδης, Σιγανός, Γούτσιος, Σαρηγιαννίδης, Παπαγεωργίου.
Έπαιξαν και οι : Δούλιας, Γουλιόπουλος, Σαρής, Καραμανώλας Ε., Βασιλείου, Χρηστίδης, Βούλγαρης, Νατσιάβας, Ζιάκας, Ξανθόπουλος.
ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ: (Βαγγέλης Τσιαμπέρας) Τσολακίδης, Τσοπουζίδης, Νισιούδης, Τόσκας, Γεωργιάδης, Ζόβλικας, Καρτσαμπάς Απ., Κατσιούλης, Τσιώμης, Καλαϊτζής.
Έπαιξαν και οι: Δημητρίου, Τζήμας, Σκεντέρι, Αδάμος, Νισσιούδης Κ., Δαλαμήτρας, Καρτσαμπάς Αθ., Γιεράλντο, Κυριακίδης, Τσιτιρώκης.
ΠΗΓΗ: http://pieriasport.blogspot.gr/2012/08/2-0_22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: