Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Γιατρός αυτοκτόνησε από τον πέμπτο όροφο νοσοκομείου στη Λαμία - Μετά από τρίωρο θρίλερ

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012
Στο κενό πήδηξε γιατρός που είχε κρεμαστεί από τα ξημερώματα στα κάγκελα του πέμπτου ορόφου σε νοσοκομείο στη Λαμία. Στον τόπο είχε σπεύσει η αστυνομία για να τον σταματήσει, αλλά τελικά δεν..
απότρεψε την τραγωδία. Η σύζυγός του κατηγορεί τους αστυνομικούς διότι δεν της επέτρεψαν να πλησιάσει και να του μιλήσει.
Πρόκειται για συνταξιούχο, πρώην διευθυντή του ακτινολογικού του νοσοκομείου, ο οποίος είχε διατελέσει και δημοτικός σύμβουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός λάμβανε φαρμακευτική αγωγή για συναισθηματικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.
Ο αυτόχειρας είχα προσέλθει στο νοσοκομείο στις 5 το πρωί συνοδεύοντας μία υπέργηρη συγγενή του για εξετάσεις και για άγνωστους λόγους βρέθηκε να κρέμεται από το κάγκελο του πέμπτου ορόφου του νοσοκομείου, απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει.
Λίγο αργότερα κατέφθασε η πυροσβεστική με στρώμα που θα έστηνε κάτω από το σημείο που είχε κρεμαστεί ο γιατρός, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες είχε απειλήσει πως θα έπεφτε εάν οι άνδρες της πυροσβεστικής άνοιγαν το στρώμα.

Παρών ήταν και διαπραγματευτής της αστυνομίας, που συνομιλούσε με τον γιατρό, και συγγενείς του, αλλά σύμφωνα με τη μαρτυρία της συζύγου του δεν της επέτρεψε να τον πλησιάσει και να του μιλήσει. Η ίδια επιρρίπτει τώρα ευθύνες στους αστυνομικούς για την τροπή και την κατάληξη της υπόθεσης.
Τα κίνητρα του γιατρού παραμένουν πάντως άγνωστα.ΝΕΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: