Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Στις Βρυξέλλες αναζητά τη λύση ο Ευάγγελος Βενιζέλος Με πρόταση αναθεώρησης του μνημονίου πάει στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα

Τρίτη 22 Μαΐου 2012
Στις Βρυξέλλες αναζητά τη λύση ο Ευάγγελος Βενιζέλος
Λύση από τις Βρυξέλλες, βασισμένη στους άξονες που έχει παρουσιάσει για την αναθεώρηση σημείων του μνημονίου, θα επιδιώξει να φέρει ο κ. Ευ. Βενιζέλος, όπου.. μεταβαίνει για τη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.
Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ θα συναντηθεί με τον γάλλο πρωθυπουργό Ζαν - Μαρκ Ερό, τον πρωθυπουργό της Αυστρίας Βέρνερ Φέινμαν, του Βελγίου Ελιο ντι Ρούπο, όπως και με άλλους ευρωπαίους σοσιαλιστές, μεταξύ των οποίων και ο επικεφαλής της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών, Χανς Σβόμποντα.

Στο εσωτερικό συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς η ανασύνταξη του ΠαΣοΚ, με αξιοποίηση όλων των στελεχών της παράταξης.

Στη 1 το μεσημέρι της Τρίτης ο κ. Βενιζέλος θα συναντηθεί με ομάδα περίπου 20 στελεχών, τα οποία θα αναλάβουν να σηκώσουν το βάρος των τηλεοπτικών εμφανίσεων κατά την προεκλογική περίοδο.

Ανάμεσά τους οι: Μ. Οθωνας, Π. Κουκουλόπουλος, Μ. Μπόλαρης, Χρ. Αηδόνης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Θ. Μωραΐτης, Γ. Κουτρουμάνης, Γ. Μανιάτης, Ν. Αλευράς, Κ. Καρτάλης, Αγγ. Τόλκας, Σ. Κεδίκογλου, Κ. Τριαντάφυλλος, Αντ. Λιάρος, Οδ. Κωνσταντινόπουλος, Θ. Χειμωνάς, κ.α

Επιπλέον, τα κορυφαία στελέχη «χρεώθηκαν» περιοχές του Λεκανοπεδίου: Την Α' Αθήνας η Αννα Διαμαντοπούλου, τη Β' Αθήνας (νότια προάστια) ο Μ. Ανδρουλάκης, τη Β' Αθήνας (βόρεια προάστια) ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης, την Α' Πειραιά η Φώφη Γεννηματά, τη Β' Πειραιά ο Ανδρέας Λοβέρδος, τη Δυτική Ελλάδα ο Πέτρος Ευθυμίου, την Κεντρική Μακεδονία ο Πάρις Κουκουλόπουλος, την Ανατολική Μακεδονία - Θράκη ο Μάρκος Μπόλαρης, την Κρήτη ο Κώστας Σκανδαλίδης και τη Θεσσαλία η Μιλένα Αποστολάκη.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν και πρωτοβουλίες από την πλευρά του κ. Βενιζέλου ώστε να συμπράξουν με το ΠαΣοΚ προσωπικότητες και κινήσεις από τον χώρο της κεντροαριστεράς.



Δεν υπάρχουν σχόλια: