Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΑΛΕΞΗ ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΝΦΕΡ.. ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ... ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEib75wSCFZPGXjvvKp11lxoiRF9A-H8-n-ncxCY6yOSVO8G7MZlJhmp5wmajrQEsEcB_auA-8E3Py0dWvCNBc0uVqNra6B6Q_0htFXDx2RpOMLr8FfVJ0d_MsfCvc_4erQSgwxBJkp__MkF/s400/%CE%A4%CE%A3%CE%99%CE%A0%CE%A1%CE%91%CE%A32.jpg 

Τετάρτη 09 Μαΐου 2012
Με το βλέμμα μάλλον σε νέες εκλογές, διαχειρίζεται την διερευνητική εντολή ο Αλέξης Τσίπρας.
Ολα αυτά που συνέβησαν, με το ανφέρ με τις επιστολές μετάνοιας, με την αλαζονική στάση πολλών στον ΣΥΡΙΖΑ,οι συναντήσεις με...
άλλα κόμματα εκτός βουλής, φαίνεται καθαρά η πρόθεσή του.
Η άλλοτε αριστερή γραμμή του και οι κεραυνοί του κατά των μονοκομματικών κυβερνήσεων πήγαν περίπατο, αφού κρυφός καημός τους είναι οι νέες εκλογές,μετά απο σύμπραξη και άλλων δυνάμεων για να αυξηθούν τα ποσοστά τους, να αποκτήσει το μπόνους των 50 βουλευτών και ίσως αυτοδυναμία αλλά και  πλήρη ηγεμονία της αριστεράς.
Ομως ο λαός πιά έχει άλλες επιθυμίες και δέν νομίζουμε σε τέτοιες εποχές να παραμυθιαστεί και ίσως γίνει μπούμεραγκ..
Οι τοποθετήσεις όλων των στελεχών (σάν του κ Βούτση σοτ ΜΕΓΑ), είναι τοποθετήσεις με επιθέσεις κατά των προηγουμένων κυβερνήσεων, χωρίς να αναφέρονται πουθενά στην προοπτική κυβέρνησης που είναι το ζητούμενο αυτή την περίοδο.
Πολύ ορθά ο Κ.Σκανδαλίδης είπε χθές στο ΜΕΓΑ, να προχωρήσει να κάνει κυβέρνηση με πρωθυπουργο πρόσωπο της αριστεράς, να αναλάβει πλήρη πρωτοβουλία εφαρμογής του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ και να έχει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και ενδεχομένως και της ΝΔ.
Η απάντηση του κ Βούτση ήταν, η ειρωνία και η απαίτηση εκ νέου μεταμέλειας και άλλα τινά.
Είναι λάθος του ΣΥΡΙΖΑ η αλλαζονία, έχει ευθύνες που του έδωσε ο Ελληνικός για να συμμετάσχει σε κυβέρνηση και να εφαρμόσει τουλάχιστον τμήμα του προγράμματός του.Ο Ελληνικός λαός δέν έδωσε εντολή μονοκομματικών κυβερνήσεων, αλλά εντολή συναινέσεων και συνεργασιών.
Τώρα που αλλάζει ο χάρτης της Ευρώπης, τώρα που ακούγονται οι φωνές για μία άλλη οικονομική πολιτική στην Ευρώπη και αλλαγών στο Ευρωπιακό σύμφωνο, είναι κρίμα να βλέπουν μικροκομματικά την πορεία της χώρας κόμματα με αριστερή κατεύθυνση.Η αριστερά έχει την ιστορική ευκαιρία να κάνει πράξη, αυτά που επι σειρά ετών είχε στην ατζέντα του.
Αν ο Αλέξης απογοητεύσει τους δημοκράτες που τον στήριξαν, τότε πιά θα χάσει την πρωτοκαθεδρία και άς νομίζει οτι ο λαός θα ξαναψηφίσει με τέτοιες συμπεριφορές.
Οι δημοκράατες πολίτες έζησαν τις δηλώσεις μετάνοιας και υποταγής σε μαύρα χρόνια, έ όχι και να δεχτούν να απαιτείται και απο τους ίδιους και νμάλιστα σε τέτοιες εποχές...
Αλέξη "ανφέρ".. πάρτο πίσω και προχώρα μπροστά.. άν θές να μείνεις στην ιστορία...
Γ.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια: